Terra21Terra21
Forgot password?

Banke Hotel

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2

16 – 22 m2, sodobno opremljena. Sobe s pogledom na Rue La Fayette, Rue Pillet Will ali baziliko Sacre Coeur. Kopalnica s tušem ali kopalno kadjo.

Soba Executive

Največje število gostov:
2

20 – 25 m2, sodoben in avantgardni slog, s pogledom na rue Fayette, rue Pillet Will ali baziliko Sacre Coeur. Zakonska postelja, kopalnica v marmorju, tuš ali kopalna kad.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

32 m2, s pogledom na rue La Fayette, rue Pillet Will ali baziliko Sacre Coeur. Velikost postelje 1,6 m x 2.0 m, tuš ali kopalna kad, nekatere s hidro masažno kadjo, brezplačen brezžični internet, kavč.

Suite

Največje število gostov:
3

42 – 48 m2, dvoji ali dva kavča, kopalnica v marmorju, kopalna kad, brezplačen brezžični internet, individualno hlajenje in gretje suite, LCD TV, mini bar.

Hotels
5 star
Evropa
Francija

Hotel Banke z arhitekturo, ki spominja na Belle Epoque, in čudovito notranjo opremo, naredi osupljiv vtis v osrčju mestne četrti Opera. Odlična zbirka svetovne umetnosti, čudovito udobne sobe in gastronomska restavracija, ki streže odlično mediteransko kuhinjo, je popoln hotel za vas. Od trenutka, ko vstopite v preddverje, vas impresionira čudovit strop s kristalno kupolo, ki osvetljuje velik talni mozaik. Spiralno stopnišče vodi v sobe, ki Hausmannov stil vnašajo v 21. stoletje, medtem ko razstavne skrinje v vsakem nadstropju prikazujejo čudovito zbirko zakladov različnih svetovnih civilizacij.

Nastanitev
Razvajate se v hotelu, ki ima spektakularno čakalnico, okronano s stekleno kupolo in prefinjenim okusom. Na voljo vam je 90 sob in apartmajev v odtenkih smetane in čokolade, vijoličnih zaves, pletene preproge, usnjenih blazin, kopalnice iz marmorja in oblikovanega pohištva. Dekor, ki združuje izvirne arhitekturne elemente s sodobnim dizajnom, v stavbo, v slogu Haussmanna, prinese pridih 21. stoletja. Hotel omogoča, da s seboj na potovanje vzamete tudi svojega hišnega ljubljenčka. Hotel Banke je prilagojen za goste s posebnimi potrebami ali zmanjšano mobilnostjo.

Restavracije in bari
Obiščite restavracijo Josefin, ki se ponaša s toplo in sproščujočo atmosfero v intimnem okolju. Ponudili vam bodo mediteransko kuhinjo z izborom španskih in francoskih specialitet. Restavracija Banke je namenjena poslovnim strankam, ki imajo seminarje ali sestanke. Restavracija Le Bar se nahaja ob čudoviti avli hotela Banke, eno izmed najbolj obremenjenih in najbolj izpopolnjenih prizorišč v Parizu. Kozmopolitanski in eleganten bar je kot nalašč za nočno uživanje tapasov in koktajlov v enem izmed najbolj modnih in glamuroznih lokacij v mestu. Privoščite si specialitete španske kuhinje z najboljšimi ter izberite enega izmed izbranih koktajlov.

Aktivnosti
Hotel Banke je le nekaj minut od mesta Place Vendôme, Galeries La Fayette in Rue Faubourg Saint-Honoré idealen za resno nakupovalno potovanje ali obisk Louvra, ki je v bližini. Hotel Banke je odličen za poslovne potnike in idealen za raziskovanje romantike in čudes Pariza, mesta ljubezni in luči.

Ponudba in oprema namestitve Banke Hotel

Likalnica - klima, savna - internetni dostop - telovadnica - televizor (plačljiv) - sef na recepciji - 24 urna recepcija - konferenčna soba - samopostrežni zajtrk - internetni dostop v sobi - sef - telefon v sobi - sobna strežba - pralnica - družinske sobe - televizor - sušilec za lase - wellness center - ogrevanje - poslovni center - mini bar - nekadilske sobe.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Banke Hotel Francija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!