Terra21Terra21
Forgot password?

Banyan Tree Koh Samui

Možnosti nastanitve

Villa Deluxe

Največje število gostov:
3
Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja zasebni vrt in bazen, spalnico, kopalnico s tušem in dnevni prostor.

Villa Ocean

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja pogled na morje, bazen, kopalnico s tušem, dnevni prostor, spalnico z zakonsko posteljo.

Villa Royal Banyan

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 155 m2 vam ponuja pogled na ocean, bazen, kopalnico s tušem, dnevni prostor, spalnico, teraso.

 

Villa Family Ocean

Največje število gostov:
5

Vila v velikosti 169 m2 vam ponuja zaseben bazen, glavno spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z ločenimi ležišči, kopalnico s tušem, teraso.

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

Umaknite se od vrtoglavega tempa sodobnega življenja v osamljeno skrivališče, kjer boste uživali v svojem miru. Prepustite se edinstvenemu pogledu na prekrasen vode zaliva Lamai in uživajte v luksuznih vilah. Prepustite se zasebnim bazenom in sodobni tehnologiji.

Nastanitev
Uživajte v premišljeno zasnovanih vilah z lastnimi bazeni. Uživajte v vrtovih, nežnem morskem vetru in pogledu na neskončno morje. Izberite namestitev visoko na vrhu hrib in uživajte v zasebnosti svoje nastanitve. Odpotujte od vsakdana v svet, kjer se boste spet našli. Prepustite se zabavi z družino ali skupino prijatelje ter uživajte v razkošni vili.

Restavracije in bari
Uživajte v številnih kulinaričnih izkušnjah, ki ustrezajo vašim borbončicam. Okusite mednarodne dobrote v restavraciji The Edge, inovativno tajsko večerjo v Saffron, zabavno žar izkušnjo v restavraciji Sands ali pa si privoščite osvežilni koktajl ob bazenu. Ne zamudite kulinaričnega presežka v restavraciji Banyan Tree, ki ponuja edinstveno izkušnjo romantike in intimnosti z lokalno ponudbo.

SPA
V tem luksuznem letovišču vas pričakuje spa Banyan Tree. Kompleks v deževnem gozdu je celovita in inovativna izkušnja zasnovana za zdravljenje in pomirjanje. Najdite svojo pomlajevalno tehniko v mirnem in sproščenem okolju.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite v fitnes. Izposodite si kolo in se odpravite kolesarit. Skupaj s prijatelji odigrajte odbojko na mivki, odpravite se na igro tenisa ali pa preizkusite katerega od vodnih športov. Potapljajte se v globinah morja, odpravite se jadrat ali pa si privoščite edinstven ribolov.

Ponudba in oprema namestitve Banyan Tree Koh Samui

Recepcija, varstvo otrok, žar, plaža, poslovni center, otroški klub, bazen, pralnica, fitnes, internet, zajtrk, časopis, spa, frizerski salon, bazen, knjižnica, soba za sestanke, večjezično osebje, bar, prostor za piknik, poročno slavje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Banyan Tree Koh Samui Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!