Terra21Terra21
Forgot password?

Banyan Tree Lang Co

Možnosti nastanitve

Lagoon Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 131 m2, vam ponuja velik zaseben bazen, razgled na laguno, veliko teraso z vrtno garnituro, luksuzno opremo, dnevni prostor, spalnico, razkošno kopalnico, jedilnico.

 

Beach Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 124 m2, vam ponuja naravno kolje rastlinja in gora, zaseben bazen, razgled na morje, vrtno garnituro, spalnico, dnevni prostor, kopalnico in jedilnico.

 

Hillside Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 152 m2, vam ponuja razkošen bazen, teraso, razgled na morje, sodobno, luksuzno opremo, spalnico, dnevni prostor, razkošno kopalnico.

 

Hotels
5 star
Azija
Vijetnam

 

Sprostite se v edinstveni namestitvi osrednjega Vietnama, zasebnem raju luksuznih vil. Idealna destinacija za popotnike, ki iščejo luksuzno zavetišče, ki vas bo navdušilo. Uživajte v svetovni kulturni dediščini in stopite v svet starodavne in sodobne zgodovine, neokrnjene naravne lepote in neprimerljivega razkošja.

Nastanitev
Izberite si eno izmed luksuznih vil z zasebnimi bazeni. Prepustite se luksuzni opremi in neverjetnim razgledom. Spoznajte svoj zaseben kotiček raja na zemlji in se obnovite z naravo, ki vas obdaja. Naj bo to vaša najboljša sprostitev do sedaj.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinariki eni izmed štirih restavracij, ki vam jih ponujajo. Uživajte v posebej izbranih jedeh za vas in se prepustite posebnim presenečenjem, ki vam jih ponujajo. Uživajte v zasebnosti jedilnic. Prepustite se italijanski in mediteranski kuhinji, tajski kuhinji, tradicionalni vietnamski kuhinji ali pa si privoščite plavajoč zajtrk v vašem zasebnem bazenu.

SPA
Umaknite se v naravno mešanico romantike in vedrine. Uživajte v številnih, skrbno zasnovanih tretmajih, ki jih nudijo profesionalni spa terapevti. Prepustite se negi kože s kozmetiko iz lokalnih rastlin in pustite, da se vaša čutila ponovno prebudijo pod intuitivno umetnostjo dotika.

Aktivnosti
Prepustite se razvajati na plaži in si privoščite romantično večerjo. Doživite tradicijo in se popeljite s čolni. V paru se podajte na tečaj kuhanja in se naučite pripravljati tradicionalne jedi, prepustite se joga ali pa se oprvite na raziskovanje zgodovine.

Ponudba in oprema namestitve Banyan Tree Lang Co

Izleti, joga, tečaj kuhanja, bazen, restavracija, bar, sobarica, sobna strežba, vodni športi, fitnes, telovadnica, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Banyan Tree Lang Co Vijetnam, Azija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!