Terra21Terra21
Forgot password?

Banyan Tree Vabbinfaru

Možnosti nastanitve

SPA Vila

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 120 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, zasebno teraso, bazen z jacuzije in izbiro brezplačnih spa tretmajev s katerimi vas bodo razvajali kar v vili.

Vila na plaži

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 110 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, zunanji in notranji tuš, zasebni bazen z jacuzzijem in teraso neposredno na plaži.

Villa s pogledom na ocean

Največje število gostov:
2

Vila vam ponuja 110 m2 površine. V njej boste našli zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, teraso, bazen z jacuzzijem.

Hotels
5 star
Maldivi
Malé Atoll, Maldivi

Banyan Tree Vabbinfaru se nahaja na atolu North Malé, le 20 minut vožnje z gliserjem od mednarodnega letališča Velanaa. Edinstveno zasnovana odraža spiralo školjk, eleganca stožčastih vil s slamnato streho daje občutek tradicionalne maldivijske čarovnije. Obkrožen z belo plažo. Elegantne rustikalne vile z bazeni se nahaja sredi bujnih tropskih vrtov in nudijo popolno zasebnost.

Namestitev
Zasebne vile z lastnim bazenom, so popolna počitniška izkušnja. Uživajte v miru in zasebnosti, o katerem ste sanjali. Prepustite se razkošno opremljenim vilam in njihovim terasam. Uživajte v zavetju tropskega gozda.

Restavracije in bari
Prepustite se lagodnim kulinaričnim užitkom na plaži Ilaafathi, kjer ob mednarodnih, postrežejo tudi z lokalno kulinariko. V baru Naiboli so spektakularni sončni zahodi, osvežilni koktajli in Bodu Beru noči poživljajočih plesnih predstav.

SPA
Razvajajte se z vrsto zdraviliških tretmajev, razvitih na podlagi tradicionalnih azijskih zdravilnih filozofij, medtem ko se sproščate v vetriču iz Indijskega oceana. Uživajte v negovalnem balzamu lokalno pridelanih kokosovih orehov, ki se uporabljajo za terapije za pomiritev telesa. Kombinacija čudovitih prostorov in enkratno sestavljenih tretmajev vam obljublja počitek.

Aktivnosti
Pričarajte si svoje čarobno praznovanje v resortu. Odpravite se potapljat, opazovat morsko življenje, odkrijte okoliške otoke, preizkusite vodne športe in se preprosto zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve Banyan Tree Vabbinfaru

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Banyan Tree Vabbinfaru Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!