Terra21Terra21
Forgot password?

Baraza Resort and Spa Zanzibar

Možnosti nastanitve

Villa

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 148 m2 vam ponuja spalnico z lastno kopalnico, garderobo, dnevni prostor, veliko teraso in bazen.

Villa s pogledom na vrt

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila v velikosti 193 m2 vam ponuja spalnico z zasebno kopalnico, garderobo, dodatno spalnico z ločenima ležiščema, kopalnico s tušem, dnevni prostor, teraso in bazen.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Michamvi Rd, Tanzanija

Resort se nahaja se ob plaži Bwejuu – Paje, ki jo je prestižna revija Condé Nast Traveler uvrstila med 30 najboljših otoških plaž na svetu, najbolj ekskluzivno butično letovišče na Zanzibarju. Baraza Resort and Spa je hotel s 5 zvezdicami, ki vključuje all inclusive, ki ga je Condé Nast Traveler, prestižna revija za potovanja po vsem svetu, uvrstila med 60 najboljših novih hotelov na svetu. To osupljivo letovišče s samo 30 vilami spominja na dediščino Zanzibarja iz obdobja sultanov.

Nastanitev
14 vil z eno spalnico in 15 vil z dvema spalnicama, so ustvarjene za vaš popoln oddih. Vse namestitvene vile so zasnovane tako, da označujejo klasično svahilijsko arhitekturo z oboki, klopmi Baraza in zapletenimi ročno izrezljanimi cementnimi okraski. Prostorne vile vključujejo razkošno notranjost, čudovite tkanine, ročno izrezljano pohištvo in medeninaste luči, velike kopalnice z razkošno opremo, prostorno teraso in zaseben bazenček.

Restavracije in bari
V Barazi so ponosni na ustvarjanje jedilnika, ki združuje kulinarične kulture Afrike, Azije, Indije in Perzije z pikantnim izbor jedi, ki se spreminjajo vsak dan. Jedilniki odražajo tudi raznolike sezonske pridelke tega čarobnega otoka. Jedilnik obsežnega obsega ponuja tudi vrsto kontinentalnih jedi in ga bodo z veseljem prilagodili vašim željam in potrebam.

SPA
Zdravilišče Frangipani v Barazi je oaza z lastnim bazenom s podvodno glasbo, notranjimi in zunanjimi prostori za sprostitev, kopeljo Sultans, ki je idealen tretma za dva. V tem čudovitem okolju, ki odraža prefinjen slog svahilija, okrepljen z aromami in vonjem sveč ter začimb, lahko uživate v različnih tretmajih in terapijah, katerih namen je odpraviti negativne vplive sodobnega življenjskega sloga, kot sta stres in izčrpanost.

Aktivnosti
Ostanite aktivni in se odpravite v hotelski fitnes ali pa odigrajte igro tenisa. Odpravite se na izkušnjo potapljanja, odkrijte okolico in stara mesta ali pa se preprosto sprehajajte med bujnim rastjem.

Ponudba in oprema namestitve Baraza Resort and Spa Zanzibar

Klimatizirani prostori, bazen, spa, tenis, fitens, plaža, izleti, potapljanje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Baraza Resort and Spa Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!