Terra21Terra21
Forgot password?

Baros Maldives

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Maldivi

Baros je intimno letovišče, ki ponuja popoln luksuzni pobeg in v katerem se slog sreča s preprostostjo. Turkizna voda obdaja obale z belim peskom. Nad glavo šumijo visoke palme. Dobrodošli v Barosu, naravnem raju z bujno otoško krošnjo, ki je od mednarodnega letališča na Maldivih oddaljen le 25 minut vožnje s hitrim čolnom. Danes so eno najbolj priljubljenih letovišč na Maldivih in z veseljem vam bodo pokazali, zakaj so tako posebni.

Namestitev
Skupno kar 75 vil vključuje dodatne ugodnosti, kot so hladilniki za vino, podloge za jogo in posebni komorniki. Vile Deluxe so individualni bungalovi iz slamnatega lesa, ki so le nekaj metrov oddaljeni od vodnega roba, medtem ko imajo vile Baros postelje z baldahinom in zasebne sončne terase s pogledom na ocean. Če se radi kopate v lastnem bazenu, se velja odločiti za eno od vil z bazenom ali pa za posebej zasebne suite Baros Suites. Če potujete z družino, so tu dobrodošli otroci, starejši od 8 let.

Restavracije in bari
Baros je resno razmislil o jedilnikih in lokacijah svojih restavracij. Tri restavracije dopolnjujejo dobro razporejeni bari, kjer lahko opazujete sončni zahod, poslušate živo glasbo ali nežno šumenje lagune. Poleg restavracij lahko načrtujete tudi posebno večerjo na križarjenju ob sončnem zahodu ali na hotelski ploščadi s klavirjem ob svečah.

SPA
Štiri zasebne spa suite, vsaka s svojo parno kopeljo, prostorom za sprostitev, dežnim tušem in kadjo. Privoščite si obred s sivko in limono in doživite njihov značilen ritual. Bodite pozorni na brezplačno jutranjo jogo na krovu svetilnika ali pa se udeležite zasebne ure ob sončnem vzhodu ali zahodu, ki jo vodi domači jogist letovišča. V telovadnici 27/4 je na voljo kardio oprema. Po vadbi so na voljo sveže brisače, sadje in voda.

Aktivnosti
Letovišče ima potapljaški center PADI s petimi zvezdicami. Le nekaj metrov od obale je čudovit hišni greben, v bližini pa je tudi veliko lokacij za potapljanje. Na voljo je več možnosti potapljanja, odvisno od vaše ravni izkušenj.
Potapljanje v Barosovem hišnem grebenu je odlično, pridružite pa se lahko safariju s potapljanjem, zasebni učni uri ali spoznavnemu izletu. Na voljo so kajakaštvo, deskanje z veslom, smučanje na vodi, wakeboarding in windsurfing. Opremo lahko najamete ali se udeležite učne ure.
Neskončni bazen pa se vije ob robu terase s pogledom na laguno.

Ponudba in oprema namestitve Baros Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Baros Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!