Terra21Terra21
Forgot password?

Barut Hotel Arum

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija

Potopite se v razkošen ambient naših skrbno zasnovanih nastanitev. Nahaja se le kratek sprehod do starodavnega mesta Side, obkroženi boste z osebnim razumevanjem storitev od trenutka, ko stopite v tahotel, ki ga mešamo z zgodovino, umetnostjo in zabavo.

Nastanitev
Vsaka
soba in suita v zbirki Arum Barut prikazuje sodobno opremo, premišljeno urejeno pohištvo in najsodobnejše udobje. Ne glede na to, ali iščete romantičen pobeg, družinske počitnice ali poslovni oddih, te nastanitve zagotavljajo popolno zatočišče za vsako priložnost.

Restavracije in bari
Kolekcija Arum Barut, ki ponuja koncept, poln neomejenih okusov, zagotavlja nepozabno okolje v elegantnih restavracijah in barih. Na voljo vam je šest značilnih restavracij s turškimi, sredozemskimi, daljnovzhodnimi in mednarodnimi gurmanskimi dobrotami neomejeno in brezplačno. Bogata veganska in brezglutenska samopostrežna ponudba je med elegantnimi ponudbami kolekcije. Ves dan lahko uživate v vonju sveže pečenih izdelkov iz slaščičarne, kot tudi v napitkih Premium Brand v petih elegantnih barih. Izbor 170 domačih in tujih pijač na barskih menijih.

SPA
Obnovite svoj um, duha in telo s profesionalnimi terapevti, ki prakticirajo najbolj znane tehnike na svetu.

Aktivnosti
Hotel Barut Arum Side ponuja bogat nabor aktivnosti, vključno z bazenom in plažo, športnimi dejavnostmi ter wellness in spa tretmaji. Gostje lahko uživajo tudi v animacijskih programih in raznoliki kulinarični ponudbi, ki združuje tako lokalne kot mednarodne specialitete.

Ponudba in oprema namestitve Barut Hotel Arum

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Barut Hotel Arum Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!