Terra21Terra21
Forgot password?

Barut Hotel Lara

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Güzeloba Mah Yaşar Sobutay Bulvarı No:30, VV44+J6, 07235 Muratpaşa/Antalya, Turčija

Dobrodošli v hotelu Lara Barut. Potopite se v svet, kjer se luksuz sreča z udobjem, kjer brezhibne storitve in pozornost do detajlov na novo opredeljujejo vaša pričakovanja glederesnično izjemnihpočitnic. Vstopite v eleganten svet skrbno zasnovanih sob.

Nastanitev
Vsaka
soba in suita v Lara Barut Collection ponuja udobno izkušnjo namestitve s sodobno opremo in najsodobnejšimi vsebinami. Ne glede na to, ali gre za romantične medene tedne, družinsko pustolovščino ali poslovno potovanje, se pripravite na počitniško doživetje, ki bo preseglo vaša pričakovanja.

Restavracije in bari
Zasnovane z elegantnimi in sodobnimi detajli, vas bodo vsi kotički za prehranjevanje in pitje v kolekciji Lara Barut, ki ponujajo neomejeno okusno doživetje skozi ves dan, popeljali na edinstveno gastronomsko potovanje. Ponudba izbranih dobrot svetovne kuhinje, vključno s turško, italijansko, sredozemsko in daljno vzhodno, 9 restavracij z jedmi po naročilu in glavna restavracija omogočajo neomejeno doživetje uspeha hotela na področju gastronomije.

SPA
Obnovite svoj um in telo s profesionalnimi terapevti, ki prakticirajo najbolj znane tehnike na svetu. S privilegijem kolekcije lahko doživite posebne masažne storitve do polnoči.

Aktivnosti
Izkušeni trenerji, najsodobnejša oprema in ustvarjalne športne priložnosti. . . V kolekciji Lara Barut, ki ponuja športne možnosti, primerne in privlačne za vse starosti, vam ni treba prenehati z delom na počitnicah. Odkrijte energijsko poln svet športne akademije, da osvežite svojo energijo in si med počitnicami zagotovite fit telo.

Ponudba in oprema namestitve Barut Hotel Lara

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Barut Hotel Lara Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!