Terra21Terra21
Forgot password?

Bellagio Towers

Možnosti nastanitve

Soba s pogledom na fontano

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 49 m2, vam ponuja veliko spalnico, klimatizirane prostore, sef, kopalnico z kopalno kadjo in tušem. Uživajte ob pogledu na fontano.

Soba Resort Tower

Največje število gostov:
3

Soba vam ponuja zakonsko posteljo , veliko kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter panoramski razgled.

 

Salone Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 79 m2, vam ponuja spalnico ter dnevni prostor s panoramskim razgledom. Uživajte v zasebni garderobi, ločenem toaletnem prostoru.

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Las Vegas

Bellagio Towers je zgrajen v navdihu evropskih vasi, vas očarajo fontane, ki vas popeljejo na balet z vodo. Uživajte v vrhunskih doživetjih, ki vam jih ponujajo, zasebnem nakupovalnem središču. Naj vas umetnost hotela začara. Uživajte v Las Vegasu.

Nastanitev
Sobe in suite vas bodo očarale. Obdane z luksuzno opremo in dizajnom, vam sobe ponujajo razkošno spalnico z dnevnim prostorom, ki so navdihnjene z evropskim vladarskim slogom. Prepustite se klasiki navdihnjeni s sodobnostjo. Naj vas suite popeljejo v novo doživetje Las Vegasa.

Restavracije in bari
Uživajte v večkrat nagrajenih kulinaričnih specialitetah hotela. Prepustite se dvema restavracijama, ki vas posta popeljali v gastronomske užitke. AAA Five Diamond – Picasso Juliana Serrana in Le Cirque iz priznane družine Maccioni. Naj vas očarajo večerje v mestu z miljoni luči.

SPA
Bellagio vam ponuja večkrat nagrajeno lepotno oazo s posebnim ciljem razvajanja. Spa v Las Vegasu vas bo obnovil, oživil in napolnil z energijo. Uživajte v različnih, mednarodno navdihnjenih, tretmajih.

Aktivnosti
Privoščite si športne počitnice v njihovem sodobno opremljen fitnesu, predajte se umetnosti, saj vam hotel ponuja zasebno galerijo, odpravite se na partijo golfa, zaplavajte v bazenu ali pa se odpravite v hotelski kazino.

Ponudba in oprema namestitve Bellagio Towers

Check-in 15:00 – 20:00, check-out hour 08:00 – 11:00, mobilni telefon, wi-fi, najem avtomobila, parkirišče, sobna strežba, pralnica, večjezično osebje, 24 urno varovanje, klimatizirani prostori, menjava denarja, dvigalo, časopis, trgovina, telovadnica, prostor z prtljago, restavracije, kavarna, bar, restavracija, nekadilski prostori, bazen, plesna soba, konferenčna soba, soba za sestanke, projektor, tiskalnik, fotokopirec, poslovni center, avdio-video oprema, zunanji bazen, lepotni salon, savna, jacuzzi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Bellagio Towers Las Vegas, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!