Terra21Terra21
Forgot password?

Belmond Grand Hotel Timeo

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Italija
Sicilija
Via Teatro Greco, 59, 98039 Taormina ME, Italija

Belmond Grand Hotel Timeo ponuja vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice v Italiji. Potopite se v panoramski bazen, obdan z bujnimi terasastimi vrtovi ali pa preprosto uživajte v nepozabni izkušnji hotela.

Nastanitev
Uživajte v prostornih apartmajih in spalnicah, razdeljene med glavno zgradbo in Vilo Floro. Uživajte v nepozabnih razgledih – nad strnjenimi strehami srednjeveškega mesta in naprej do rtov Jonskega morja. Za nekaj nepozabnega izberite predsedniški apartma z pogledom na vilkan Etno.

Restavracije in bari
V enem najslavnejših barov Taormina lahko uživate v izvrstni regionalni kuhinji, klasičnih italijanskih koktajlih in senzacionalnih pogledih. D.H. Lawrence, Truman Capote in Tennessee Williams, ki so mu bili naklonjeni nekateri najboljši literarni velikani v zgodovini, so ustvarjalni navdih črpali iz ambientalne Literarne terase. Sedite tukaj ob sončnem zahodu, da odkrijete, zakaj.

SPA
V prostornih vrtovih se prepustite sicilijanskemu sproščanju. V tretmajih so naravni, organski izdelki, polni zdravilnih lokalnih zelišč in cvetov. Nerolijevo olje se v zdraviliščih redno pojavlja in vzbuja občutek miru in dobrega počutja, ki se mu ni mogoče upreti.

Aktivnosti
Spoznajte grški teater, mesto in si ga poglejte iz zraka. Odpravite se na raziskovanje pokrajine, spoznajte kulinariko, zapeljite se po poteh Sicilije in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Belmond Grand Hotel Timeo

Klimatizirani prostori, spa, restavracije, bari, razgled, bazen, helikopter, izposoja avtomobila.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Belmond Grand Hotel Timeo Sicilija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!