Terra21Terra21
Forgot password?

Bill & Coo Mykonos

Možnosti nastanitve

Classic Suite

Največje število gostov:
2

Locirana v zgornjem nadstropju, Suita odprtega tipa ponuja balkon, splanico s sodobno opremo v velikosti 38 m2. Suita je locirana 4 km stran od glavne stavbe Bill & Coo Suites. Bill & Coo je samo za odrasle, zato otroci pod 16 let, ne morejo biti nastanjeni.

 

Bachelor Suite

Največje število gostov:
2

Locirane v zgornjem nadstropju komleksa, ponujajo ponarmski pogled na sončni zahod. Z lepo opremljeno notranjosto, vam ponujajo ločeno spalnico z dnevnim prostorom. V vednost – Suita je locirana 4 km vstran od Bill & Coo Suites an Lounge. Prav tako v Suiti ne more biti nameščena oseba mlajša od 16 let.

 

Deluxe Coast Suite

Največje število gostov:
2

Locirane so v pritličju Bill & Coo Coast in vključijejo dnevni prostor odprtega tipa s posebno spalnico ter zaseben balkon z masažno kadjo. V vednost- Suita se nahaja 4 km od Bill & Coo Suits and Lounge – locirana je v Agios Ioannis. V Suiti ne more biti nameščena oseba mlajša od 16 let.

 

Bill & Coo Suite

Največje število gostov:
3

Vključuje zaseben bazen s pogledom na mmorje. V njej boste našli mini bar, televizor z ravnim zaslonom in parno prho. Uživajte v 45 m2.

 

Hotels
5 star
Grčija
Mykonos
Bill & Coo Suites and Lounge Megali Ammos Beach, Mikonos 846 00, Grčija
1 noči

Bill & Coo je mirno zatočišče luksuza, ki se nahaja nad zalivom Megali Ammos, le nekaj minut od živahnega središča Mykonos. Gre za popolno lokacijo uživanja  v romantičnih sončnih zahodih, ki obdajajo Egejsko morje. Bill & Coo – biti naklonjen in šepetati ljubezni – je hotel popoln za zaljubljene pare. Popolno oblikovani apartmaji s pogledom na morje, so popolno zatočišče za romantičen pobeg. Popolnost vabi goste, da se prijetno zabavajo in uživajo v prilagojenih storitvah, scenografiji, koktajlih in ustvarjalni kuhinji.

Nastanitev
V hotelu se nahaja trideset suit, nekatere z zasebnim bazenom. Minimalistično a udobno opremljene standardne Suite, izkoristijo vsak kotiček za vaše udobje in prostornost. Vsaka Suita je opremljena z iPadom ter brskalnikom glasbe, ki se odlično poda k zelo dobro avdio opremljeni sobi. Kopalnice vključujejo steklen tuš in kozmetiko Molton Brown. V sobah vas pričakujejo udobne vzmetnice Coco-Mat. Suite imajo opremljene balkone s pogledom na morje.

Restavracije in bari
Bill & Coo & Lounge uokvirja popolno gurmansko izkušnjo, zraven neskončnega, bleščečega se bazena in pogleda na morje. Chef Anthinagoras Kostakos nas preseneti z mediteransko navdihnjenim jedilnikom, ki se prepleta z modernimi tehnikami kuhanja. Najpomembnejše so sestavine, ki izvirajo na Mykonosa. Vsaka jed je premišljena, saj želi chef z njo predstaviti le najboljše.

SPA
Obiščite edini Valmon Spa na Mykonosu, ki vam je dostopen ob predhodni rezervaciji. Ponuja vam širok spekter sproščujočih in pomirjajočih tretmajev. Uživajte v obraznih masažah, tretmajih ter se predajte edinstvenemu tretmaju, ki ga je zasnoval zdravnik Valmont in združuje modrost tradicionalnih holističnih terapij z močjo naravnih sestavin. Spa vam tako pomaga doseči naravno lepoto kože in notranjega miru.

Aktivnosti
Predajajte se razkošju hotela in uživajte ob bazenu, plavanju, fitnesu. Rezervirajte  si osebnega trenerja in aktivno preživite svoj oddih. Nakupujte in si privoščite osebnega svetovalca ali pa preprosto uživajte ob koktajlu.

Ponudba in oprema namestitve Bill & Coo Mykonos

Kavarna, concierge, kemična čistilnica, pralnica, express check-in, fitnes, brezplačen brezžični internet, bezplačem zajtrk, brezplačno parkiranje, protor za prtljago, časopis, dve zgradbi, število nsdstropij - 2, zunanji bazen, bar ob bazenu, restavracija, sef, spa, število sob - 15, izleti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Bill & Coo Mykonos Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!