Terra21Terra21
Forgot password?

Blue Waves Resort

Možnosti nastanitve

Družinska Junior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Uživajte v prostorni suiti, ki vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, ločen dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico s kopalno kadjo ali tušem in balkonom – izberete lahko pogled na morje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, zofo in televizor, balkon s pogledom na morje in kopalnico s tušem.

Soba Standart

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko ležišče, prostor za sedenje, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in francoska okna.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Krk
Rova 33, 51511, Malinska, Hrvaška

Uživajte v sodobno oblikovanem resortu Blue Waves. Otok Krk je idealna destinacija za oddih skozi celo leto in si tako zasluži hotel, v katerem lahko uživate kot v udobju lastnega doma, medtem ko ste istočasno vrhunsko pogoščeni. Dovolite, da zadovoljijo vse vaše želje.

Namestitev
S sledenjem ideji sodobnega letovišča s toplim vzdušjem, v katerem se počutite kot doma, je vsaka od sob zasnovana s skrbno izbiro naravnih barv in materialov. Vse sobe so opremljene skladno s standardi hotela s štirimi zvezdicami. Sobe in suite so razdeljene na tri ločene objekte, pri čemer noben ne presega treh nadstropij. Ne glede na to, ali ste par, ki si želi ukrasti nekaj časa samo zase, ali družina, ki bi rada ustvarila čudovite spomine za vse življenje, se boste v sobah in suitah počutili več kot sproščeno.

Restavracije in bari
Prepustite se uživanju v kulinaričnih specialitetah hotelske restavracije, ki se nahaja v dveh nadstropjih. Ob pogledu na morje ali v mirnem kotičku terase restavracije pokusite skrbno izbrane jedi hrvaške in mednarodne kuhinje. Dodatna doživetja boste našli v katerem izmed treh barov, ne glede na to, če vam je ljubše sproščanje ob bazenu ali v mirnem kotičku ob hotelski recepciji. Uživajte.

SPA
Obisk intimnega ambienta Wellness in SPA bo poskrbel za izjemno sprostitev med vašim bivanjem. Tretmaje izvaja profesionalna ekipa wellness terapevtov, prav vsi tretmaji pa so zasnovani za uravnovešenje vaših čutov z uporabo naravnih izdelkov, navdihnjenih s sredozemskim okoljem. Nevtralne barve in minimalistični dizajn notranjosti vam bosta pomagala, da se osredotočite nase in si napolnite baterije.

Aktivnosti
Uživajte v pestri ponudbi zabavnega programa, tradicionalnih plesov in izdelavi izdelkov. Odpravite se na ribolov ali vožnjo z ladjo. Prepustite se lenarjenju ali športnim aktivnostim.

Ponudba in oprema namestitve Blue Waves Resort

Bazen, SPA, plaža, restavracija, bar, klimatizirani prostori, vodne aktivnosti, bar na plaži.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Blue Waves Resort Otok Krk, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!