Terra21Terra21
Forgot password?

Borgo Scopeto Relais

Možnosti nastanitve

Executive Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti od 50 m2 do 65 m2 vam ponuja zakonsko ležišče ali ločeni ležišči, zofo in je primerna namestitev za štiri odrasle osebe in ali družino. Uživajte v razkošni kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 35 m2 do 45 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, prostor za sedenje, razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti od 28 m2 do 35 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni ležišči in je primerna nastanitev za dve odrasli osebi in otroka. Uživajte v razkošni kopalnici s tušem ali kopalno kadjo.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 28 m2 do 30 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo.

Hotels
4 star
Italija
Toskana
Strada Comunale 14, 53019 Castelnuovo Berardenga SI, Italija

Borgo Scopeto je tipično toskansko posestvo s čudovitim pogledom Sieno. Uživajte v zgradbi, ki je bogata z zgodovino. Uživajte v obnovljenem hotelu, razkošnih sobah in naravi, ki vas bo obdajala. Edinstvena lokacija vam omogoča neverjeten razgled. Počutite se kot doma.

Nastanitev
Hotel ima oseminpetdeset elegantnih sob opremljenih z vsem sodobnim udobjem. Tople barve vas bodo sprostile in uživali boste v spancu. Uživajte v razkošnih kopalnicah in se enostavno sprostite.

Restavracije in bari
Restavracija La Tinaia vas bo navdušila s svojimi specialitetami. Uživajte v lokalni in svetovni kulinariki. Lokalni in sveži okusi vas bodo navdušili. Uživajte v lokalnih sestavinah.

SPA
Uživajte v izbranih tretmajih. Prepustite se strokovnjakom za nego telesa. Pomladite svojo kožo in telo. Prepustite se zeliščem in eteričnim oljem. Preprosto uživajte.

Aktivnosti
Zaplavajte v hotelskem bazenu, odpravite se na pohod in odkrijte okolico. Odkrijte zgodovinska mesta – Sieno in Firence. Uživajte v kulinariki in vsemu, kar vam ponujajo.

Ponudba in oprema namestitve Borgo Scopeto Relais

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Borgo Scopeto Relais Toskana, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!