Terra21Terra21
Forgot password?

Boutique Hotel Atlantida

Možnosti nastanitve

Predsedniški apartma

Največje število gostov:
2

Apartma v velikosti 76 m2 vam ponuja teraso v velikosti 155 m2, pogled na neokrnjeno naravo, ločeno kopalnico in salon, ločeno toaleto v salonu, prostorno kopalnico iz spalnice s kadjo. Apartma je na najvišjem nivo ju in ima zasebno dvigalo iz garaže.

Prestižni apartmaji

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Apartmaji v velikosti 48 . 78 m2 vam nudijo 15 apartmajev 6-ih različnih tipov: Junior, Superior, Comfort, Deluxe, apartma s francoskim oknom, Predsedniški apartma. Posebnost sta dva velika apartmaja Deluxe v najvišjem nadstropju in Predsedniški apartma z zasebnim dvigalom iz garaže.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
1

Soba v velikosti 20 – 30 m2 vam ponuja udobje počitka, zasebnost in kakovostno preživljanje časa. Nudijo vam 61 dvoposteljnih sob 6-ih različnih tipov: Superior, Deluxe, Standard, Exclusive, prilagojena invalidom, dvoposteljna soba s francoskim oknom. Gosta očarajo tudi z razgledom na neokrnjeno naravo.

Hotels
5 star
Slovenija
Cvetlični Hrib 1, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija

Prepustite se luksuznemu butičnemu hotelu, kjer boste uživali. Uživajte v maksimalno dovršeni ponudbi in se prepustite vrelcem narave. Obnovite svoje telo in svojo dušo. Umeščen v idilično pokrajino Rogaške Slatine vas bo popeljal v berzstresno obdobje, kibo trajalo.

Namestitev
Izberite eno izmed šestih tipov standardnih sob ali pa se prepustite razvajanju enemu izmed šestih tipov suit. Za tiste željne večje zasebnosti in maksimalnega uživanja pa ponujajo Predsedniški apartma, kjer bo vsaka vaša želja izpolnjena.

Restavracije in bari
Hrana je pomemben del celostne prenove telesa in počutja. Prav je, da ji posvetite posebno pozornost. Lahko jo prepustite tudi hotelu, vi pa uživate v zapeljivih fuzijah barv in okusov ter spremljate pozitivni vpliv hrane na vaše dobro počutje. Jedi mednarodne kuhinje ali tradicionalne specialitete – v hotelskih kuhinjah prednjačijo sezonske sestavine iz lokalnega okolja. Zaupajte izboru vrhunskih kuharjev! V skrbi za vaše zdravje in dobro počutje pa vam nudijo tudi zdravo dietno prehrano. Prepustite se hotelskemu baru in uživajte v osvežilnih koktajlih.

SPA
V duhu načela “voda za telo in dušo” bodo poskrbeli za vašo lepoto in zdravje. Predajte se in uživajte v njihovem spa centru, kamor vas vabita finska in turška savna, solna soba in mirni kotički za masažo ali masažo v dvoje ter nego telesa in obraza.

Aktivnosti
Doživite pestrost hotelske ponudbe, sprehajajte se po idiličnem zdraviliškem parku, uživajte v naravi in si privoščite čas in sproščanje samo zase.

Ponudba in oprema namestitve Boutique Hotel Atlantida

Spa, wellnes, fitnes, bazeni, restavracija, bar, televizor, internet, sobna strežba, klimatske naprave, hotelski prevoz.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Boutique Hotel Atlantida Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!