Terra21Terra21
Forgot password?

Boutique hotel Vila Planinka

Možnosti nastanitve

CORNER DELUXE APARTMA

Največje število gostov:
2

Razkošen apartma v velikosti 64 m2 z ločeno zakonsko spalnico, dnevno sobo s kavčem in prijetno kuhinjo z jedilnim prostorom ponuja udobje za dve osebi. Prostorna terasa ponuja razgled na idilično naravo.

DRUŽINSKA SOBA

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Prostorna soba v velikosti 55 m2 je idealna za večjo skupino oseb, ki si želijo skupni oddih z dovolj osebnega prostora. Soba z dvema ločenima spalnicama, dvema kopalnicama in prijetnim dnevnim kotičkom nudi udobno bivanjem 6 osebam.

SOBA CORNER DELUXE

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 32 m2 do 41 m2 vam ponuja teraso in pogled na dolino in gorovje, zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, naravne materiale.

JUNIOR SUITA

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 32 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s kadjo, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za dve osebi, pogled na gore in dolino.

SOBA SUPERIOR Z BALKONOM

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 32 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni ležišči, balkon s pogledom na idilično naravo, kopalnico s tušem, naravne materiale.

SOBA SUPERIOR

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 22 m2 do 32 m2 vam ponuja kopalnico s kadjo ali tušem, zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, pogled na edinstveno naravo, naravne materiale.

Hotels
5 star
Slovenija
Zgornje Jezersko
Zgornje Jezersko 67, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija

Vila Planinka stoji sredi slikovite pokrajine Jezerskega, kjer se prepletata tradicija in sodobnost. Pokrajino je nekdaj polnilo ledeniško jezero, danes pa je to dolina neizmernih naravnih čudes in zdravilne klime. Vabljeni, da stopite v svet, kjer teče drugačen čas. Počasi, mirno in v skladu z naravo.

Namestitev
Hotel vam ponuja 23 edinstvenih sob Vile Planinka. Odraža globok poklon naravi in kulturni dediščini Jezerskega. Sobe odlikujejo izbrani naravni materiali, toplina lesa in dih jemajoči razgledi na gore in dolino.

Restavracije in bari
Narava je dala navdih za krožnike, ki vas popeljejo na novo kulinarično zgodbo v tem kraju s posebno energijo.  Z lokalnimi, biološkimi sestavinami in tradicionalnimi recepti ustvarjajo posebno kulinarično razvajanje sredi neokrnjene alpske pokrajine. Naj bo kulinarika del vašega preporoda.

SPA
Dišeče cvetlice ustvarjajo pravljično kuliso, razkošne krošnje ob nežnem šelestenju listja pa nudijo sprostitev za dušo in telo. Stopite v vrt, ki pooseblja filozofijo Vile Planinka. Brez umetnih gnojil, škropiv ali rednih zalivanj uspeva kot mu veleva narava, saj so v njem našle dom samo avtohtone rastline z Jezerskega. Predajte se savnam in uživajte.

Aktivnosti
Idilična pokrajina Jezerskega se spreminja z letnimi časi in tako ob vsakem srečanju ponuja pisano paleto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ali meditacijo v naravi. Najdite svoj način. Začutite sebe.

Ponudba in oprema namestitve Boutique hotel Vila Planinka

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Boutique hotel Vila Planinka Zgornje Jezersko, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!