Terra21Terra21
Forgot password?

Boutique Hotel Wachtelhof

Možnosti nastanitve

Alpine Suite

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, walk in omaro, dnevni prostor z raztegljivo zofo, balkon, razkošno kopalnico in možnost dodatnega ležišča za otroka.

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, možnost dveh dodatnih ležišč za otroka, kopalnico, balkon in prostor za počitek.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 20 do 25 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, balkon, nepozaben razgled in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Evropa
Avstrija
Urslaustraße 7, 5761 Hinterthal, Avstrija

Butični hotel Wachtelhof – Hinterthal v Avstriji, med Salzburgom in Kitzbühelom, je očarljiva destinacija za čarobno preživljanje časa s prijatelji in družino. Obkrožen z lepoto narave in spektakularno gorsko pokrajino, je pristno mesto miru in lokalne identitete namenjeno vsem, ki iščejo romantično skrivališče s preprostim razkošjem. Popolna kombinacija kulture, tradicije, pustolovščine in športa – pozimi in v poleti.

Namestitev
Uživajte v sodobno opremljenih sobah s tradicionalnim oddihom. Preživite najlepše trenutke z družino ali s prijatelji in izberito sobo, ki je namenjena vašemu dobremu počutju. Prepustite se razgledom in edinstvenim doživetjem.

Restavracije in bari
Uživajte v samopostrežnem zajtrku hotelske restavavracije. Doživite avstrijske dobrote, ki so lokalne in sveže pridelave. Popoldan in zvečer se odpravite v restavaracijo, kjer boste ob odličnem vinu uživali v specialitetah tako lokalne kot svetovne kuhinje.

SPA
Regenerirajte se v koči iz 17. stoletja, kjer se vsi tremaji vrtijo okoli svežega zraka. Uživajte v savnah, ogrevanem bazenu, zasebnem jacuzziju in se sprostite.

Aktivnosti
Poleti se odpravite na sprehod, planinarjenje, tek ali vožnjo s kolesom. Pozimi se spustite po belih sterminah in enostavno uživajte.

Oddaljenost od smučišča
Smučišče, žičnica in proga za tek na smučeh so oddaljeni 100 m.

Ponudba in oprema namestitve Boutique Hotel Wachtelhof

Restavracija, bar, spa, smučišče, narava, sobe, suite, jacuzzi, ogrevani prostori.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Boutique Hotel Wachtelhof Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!