Terra21Terra21
Forgot password?

Bulgari Resort

Možnosti nastanitve

Soba SUPERIOR

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji ter kopalnico s kopalno kadjo, tušem in zasebnim balkonom.

Soba DELUXE s pogledom na plažo

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja zasebni balkon iz katerega boste občudovali peščeno plažo, zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči ter kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Soba PREMIUM s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči ter kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Uživajte v visokih stropovih, velikih oknih ter sobi, ki jo obdaja naravna svetloba.

JUNIOR SUITE

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 80 m2, vam ponuja velik dnevni prostor, zasebno teraso s pogledom na obalo Dubaja, zakonsko posteljo ter kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

DELUXE SUITE

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 105 m2, vam ponuja veliko glavno spalnico s balkon in nepozabnim razgledom, zasebno kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter velik dnevni prostor.

BVLGARI SUITE

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 120 m2, vam ponuja prostoren dnevni prostor, kopalnico iz marmorja, ločen prostor za dame ter prijeten delovni prostor. Prepustite se jacuzziju ter zasebni terasi. Suita vam ponuja zunanjo in notranjo jedilnico, ki sta idealni za družabne dneve.

VILLA s pogledom na plažo

Največje število gostov:
4

Vila z eno spalnico se razprostira na 175 m2. Ponuja vam čudovit vrt ter ogrevan zasebni bazen. V vili najdete razkošno spalnico z zakonsko posteljo, zasebno kopalnico s kopalno kadjo ter tušem, manjšo sodobno kuhinjo in jedilnico. Vile je mogoče med seboj povezati, tako da so popoln oddih za vso družino.

VILLA s pogledom na plažo 2

Največje število gostov:
6

Vila je idealna za družine ali prijatelje, ki potujejo skupaj. Vila vam ponuja 250 m2 in jo je možno povezati z manjšo vilo. Vila vam ponuja glavno spalnico z zakonsko posteljo ter spalnico z ločenimi ležišči. Iz spalnic je možen prehod na teraso z zasebnim bazenom. Vila vam prav tako ponuja zasebni kopalnici, prostoren dnevni prostor, sodobno opremljeno kuhinjo in jedilnico.

Hotels
5 star
Dubai
Jumeirah Beach

Bulgari Resort Dubaj se nahaja na zasebnem otoku, tik ob zalivu Jumeirah. Gre za hotel, kjer se Italjanksi minimalizem srečuje s tradicijo Dubaja. Uživajte v razgledih, plaži in luksuzu, ki vam ga hotel ponuja.

Namestitev
Hotel, ki ga je oblikoval Antonio Citterio, vam ponuja namestitev v sobh ali apartmajih. Lahko izbirate med zasebnimi vilami z eno ali tremi spalnicami. Prepustite se zasebnim bazenom in minimalističnemu Italijanskemu dizajnu.

Restavracije in bari
Uživajte v eni izmed štirih restavracij, ki vam jih ponuja hotel. Odpravite se v restavracijo Niko Romito, ki vam bo postregla z odličnimi okusi Italije. Morda vas bolj očara La Spiaggia, ki vam bo tekom dneva ponudila hrano in pijačo iz celega sveta. Yacht Club restaurant vam bo postregla mediteransko hrano, medtem ko vas bo Hoseki restavracija navdušila z japonsko kulinariko. V prostem času se odpravite v Il Bar ali Il Cafe in uživajte.

SPA
Bvlgari SPA vam bo ponudil edinstveno izkušnjo sproščanja. Spa vam ponuja sedem sob za pare, tradicionalni hamam ter tradicionalne rimske kopeli. Privoščite si terapijo telesa, masažo, nego obraza ali razvajanje za moške. Uživajte v izkušnji SPA-ja.

Aktivnosti
Odpravite se na telovadbo v sodobno opremljen fitnes, najemite si osebnega trenerja, privoščite si jogo, pilates, zaplavajte v ogromnem bazenu ali pa se odločite za ure boka. Preprosto lahko uživate v sprehajanju ali bližnjem nakupovanju.

Ponudba in oprema namestitve Bulgari Resort

Odpravite se na telovadbo v sodobno opremljen fitnes, najemite si osebnega trenerja, privoščite si jogo, pilates, zaplavajte v ogromnem bazenu ali pa se odločite za ure boka. Preprosto lahko uživate v sprehajanju ali bližnjem nakupovanju.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Bulgari Resort Jumeirah Beach, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!