Terra21Terra21
Forgot password?

Lesic Dimitri Palace

Možnosti nastanitve

Residenca Ceylon (1 spalnica)

Največje število gostov:
2

Cejlonska rezidenca ima 45 m² in se nahaja pod obokanimi stropi originalne srednjeveške koče. Čudovita uporaba svetlobe in tekstila dajejo pridih južne Azije, vendar v korčulanskem kontekstu.

Residenca Arabia (2 spalnici)

Največje število gostov:
4

Ta neverjetni apartma spominja na Arabijo. Ima osupljiv in neprimerljiv 360-stopinjski pogled na Pelješki kanal, Korčulanski arhipelag, strehe in goro Ilijo. Sproščujoče bivanje na prostem zagotavlja vzdušje romantike in razkošja. Velikost apartmaja je 103 m².

Residenca China (2 spalnici)

Največje število gostov:
4

Suptilni vplivi kitajskega oblikovanja prikličejo okus Azije, vendar brez odvračanja od korčulanskega konteksta. Odlična stran azijskega oblikovanja je poudarjena z veliko kopalnico z ogromno kadjo, ki je osrednja v sobi. Čudovita terasa, s čudovitim pogledom na Pelješki kanal in Korčulanski arhipelag, nudi čudovit prostor za sprostitev. Velikost apartmaja je 113 m².

Residenca India (2 spalnici)

Največje število gostov:
4

Ta čudovita rezidenca, ki je velika 115 m² ter se nahaja v pritličju palače, ponuja očarljivo nastanitev z dvema čudovitima spalnicama z velikimi kadmi v vsaki. Ločene dnevne in jedilnice so kot nalašč za mirno sprostitev ali zabavo večjih skupin. Zasebno dvorišče ponuja zatočišče pred vročino otoka.

Hotels
5 star
Hrvaška
Otok Korčula
6, Ul. Don. Pavla Poše 1, 20260, Korčula, Hrvaška

Razkošje ujeto v butični hotel Lešić Dimitri Palace se nahaja le nekaj korakov od hiše Marka Pola in stare katedrale znotraj starega mestnega obzidja Korčule. Zgodovina stavbe sega v 17. stoletje in je bila prenovljena. Pridih sodobnega oblikovanja; zgodovinski značaj in izvirna postavitev sta ohranjena in sedaj palača ponuja majhno število samostojnih apartmajev.

Nastanitev
Precizna obnova palače je ohranila številne prvotne značilnosti in jih združila s pohištvom, odličnim dizajnom in sodobno tehnologijo. Zavzetost za ohranjanje originalnih značilnosti in postavitve palače v taktnosti, je spodbudilo ustvarjanje posameznih rezidenc v vsakem nadstropju stavbe, namesto klasičnih hotelskih sob. Z obnovo je tako nastalo pet čudovitih apartmajev, ki ponujajo luksuzno namestitev v butičnem stilu. Gostom je na voljo celovita hotelska usluga. V primeru želje po večji zasebnosti pa je na voljo opremljena kuhinja in jedilni prostor.  Prenovljeni apartmaji so opremljeni v slogu različnih kultur, s katerimi se je srečeval Marko Polo na Svileni cesti. Zelo tematsko obarvano vzdušje poudarjata pretanjen občutek za podrobnosti in umetelno izdelano pohištvo.

Restavracije in bari
Terasa LD restavracije se razteza vzdolž srednjeveškega obzidja starega mesta s panoramskim razgledom na Pelješki kanal in Korčulanski arhipelag. Jedilnik je sezonsko in lokalno osredotočen. Glavni kuhar marko Gajski in vodja Sommelierjev sta združena v želji po ustvarjanju edinstvene, a lokalne gostinske izkušnje za goste; skupaj sta razvila gastronomsko identiteto, ki je zakoreninjena v bogati dalmatinski kuhinji.

SPA
Sprostite se v elegantnem spa-ju, ki vas bo presenetil z bogato ponudbo ajurvedskih in drugih pomlajevalnih tretmajev.

 

Ponudba in oprema namestitve Lesic Dimitri Palace

Internet, otroci so dobrodošli, parkirišče, wi-fi, visoko kakovosten internet, klimatizirana restavracija, klimatizirane sobe, kanuji, ribolov, potapljanje, vodno smučanje, kolesarjenje, jadranje, gorko kolesarjenje, spa, pohodništvo, izleti v staro mestno jedro, otok in lokalno, degustacija vina in obisk vinogradov, vodeni ogledi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Lesic Dimitri Palace Otok Korčula, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!