Terra21Terra21
Forgot password?

Banyan Tree Dubai

Možnosti nastanitve

Apartma s pogledom na park ali Ocean

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Izbirate lahko med apartmaji s eno, dvema ali tremi spalnicami, ki zajemajo od 76 do 155 m2. Vsi so skrbno opremljeni po romantičnem umetniškem obdobju in s prostorno kopalnico.

Suita Royal

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Počutite se kot cezar v tej ogromni suiti s kar 315 kvadratnimi metri stilske opremljenosti, dvema velikima kopalnicama, čudovitim dnevnim prostorom s pogledom na Ocean.

Julius Deluxe Ocean Suita

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Suito sestavljajo ločena spalnica in dnevna soba, slikovita ter prostorna kopalnica in zasebna terasa, ki daje gostu pogled nad bazenskim resortom ali na Ocean. Velikost suite je 85 m2

Hotels
5 star
Dubai
Jumeirah Beach
Bluewaters Island, Dubai, United Arab Emirates

Stopite v očarljiv svet prazničnih čudes v Banyan Tree Dubai, kjer je vsak trenutek poln veselja, odmevov smeha, božanja nežnega oceanskega vetriča in živahnega bistva sezone. Prebudite svoje čute ob jutranjem zajtrku, ki ga obdajajo melodije živih pevcev, večere pa prepustite radostnim ritualom sončnega zahoda.

Namestitev
Prepustite se vrhunskemu udobju lepo urejenih sob za goste. Z razkošnimi dodatki Banyan Tree, mehko posteljnino in mirnim ambientom vaše bivanje pri Banyan Tree obljublja, da bo pomlajevalno in nepozabno doživetje.

Restavracije in bari
Prepustite se izvrstni gastronomiji in osupljivi zabavi med svojim bivanjem, ki sega od mednarodno priznanih kuharskih mojstrov do restavracij z več kulinarikami do elegantnih barov in salonov, ki gledajo na plažo.

SPA
V našem svetišču utelešamo srce azijske filozofije dobrega počutja. Od trenutka, ko prispete, se začne potovanje pomlajevanja. Priznani spa Banyan Tree Spa je cenjeno zatočišče, kjer vladajo romantika, sprostitev in eksotična eleganca.

Aktivnosti
»Neskončna zabava« se glasi uradno geslo hotela Banyan Tree Dubai in nedvomno je tudi tako saj lahko gostje izbirajo med številnimi vodnimi aktivnosti, od plavanja v hotelskih bazenih, do preizkušanja v »jet skiing« in wakeboardu. Lahko pa se preprosto sprehodite po Bluewaters otoku kjer mrgoli od številnih atrakcij za otroke in odrasle. Priporočamo pa tudi, da se povzpnete razgledno kolo, ki se nahaja tik ob hotelu.

Ponudba in oprema namestitve Banyan Tree Dubai

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Banyan Tree Dubai Jumeirah Beach, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!