Terra21Terra21
Forgot password?

Calista Luxury Resort Belek

Možnosti nastanitve

Family Room

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2
Preživite udobne počitnice v družinskih sobah, ki so med seboj povezane z notranjimi vrati. Velikost 84 m2.

Superior Sea View

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Sobe Superior pogled morje vas vabijo, da se sprostite in uživate v vsakem trenutku, saj vas vse podrobnosti, od pogleda na morje in velikega dnevnega prostora do velike postelje, vabijo k dobremu spancu. Velikost 52 m2.

Superior Garden View

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba Superior pogled park vas vabi, da se sprostite in uživate v vsakem trenutku, od prostornega dnevnega prostora do udobne zakonske postelje. Velikost: 52

 

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Kadriye, 07525 Serik/Antalya, Turčija

Calista Luxury Resort je prvi hotel v Turčiji, ki je prejel nagradoZelena zvezdaz mednarodnim statusom in je zasnovan z edinstveno arhitekturo na 120. 000 m2 površine, v gozdu, poraslem z borovci, kjer sta združena narava in morje, v Antaliji-Beleku biseru sredozemske obale. Letovišče Calista Luxury Resort, ki deluje v skladu s konceptomUltra All Inclusivein je vsako leto mednarodno nagrajeno za zadovoljstvo strank in kakovost storitev, je izbira za vse, ki želijo doživeti nepozabne počitnice.

Namestitev
V luksuznem letovišču Calista se nahajajo čudovito opremljene sobe, suite in vile, v katerih boste našli dovolj bivalnega prostora za sprostitev in uživanje v razkošni opremi ter najnovejši tehnologiji.

Restavracije in bari
Ne glede na to, ali iščete udoben zajtrk ali obilen obrok, bo bogata ponudba okusnih jedi v restavraciji Bellum zadovoljila vsako kulinarično željo. Ob zajtrku, kosilu ali večerji uživajte v okusnem samopostrežnem bifeju.
V vseh hotelskih a la carte restavracijah so jedilniki sestavljeni na podlagi dobre hrane in predstavljeni s strastjo. Hrana v teh restavracijah je vsekakor fenomenalna, saj je postrežena na ozadju, ki ustreza njeni kulturi.

SPA
Spa Callos in njegovi visoko usposobljeni terapevti bodo s svojim pomirjujočim in sproščujočim dekorjem, ki vas bo pripravil na mirno razmišljanje, poskrbeli za vse vaše kaprice; sprostite mišice s klasičnimi in svetovno znanimi masažami, očistite kožo z osmanskimi obredi v hamamu, razvajajte se s prilagojenimi tretmaji za obraz za zdrav sijaj in še veliko več.

Aktivnosti
Tisti, ki želijo na dopustu ohraniti vsakodnevno športno rutino, ali gostje, ki želijo začeti s programom fitnesa, lahko ostanejo zdravi in fit z bogato ponudbo športnih dejavnosti v letovišču Calista Luxury Resort.

Ponudba in oprema namestitve Calista Luxury Resort Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Calista Luxury Resort Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!