Terra21Terra21
Forgot password?

Casa Cook Rhodes

Možnosti nastanitve

Suita z zasebnim bazenom

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 55 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, odprti tip kopalnice, dnevni prostor in teraso z zasebnim bazenom.

Loft Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 38 m2 vam ponuja se razprostira v dveh nadstropjih in vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico in teraso z zasebnim bazenom.

Soba Double Standart

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 26 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico, 12 m2 terase in bazen, ki si ga delite z ostalimi sobami.

Hotels
5 star
Grčija
Kolympia, Grčija

Sodoben hotel Casa Cook na Rodosu je namenjen samo odraslim. Dizajn, zasnova namestitev in bazeni – vse to vas bo očaralo. Narava, ki ga obkroža mu daje čar, da se sprostite in zadihate s polnimi pljuči.

Namestitev
Prijeten stil, ki ga navdihuje nomadski način življenja, prihaja iz naravnih površin in zemeljskih odtenkov. Udobne blazine in ročno izbrani dodatki prispevajo k toplemu, boemskem vzdušju. Osebni prostor, v katerem se lahko vrnete nazaj in sprostite.

Restavracije in bari
Pridružite se jim v kuhinjskem klubu – tako radi imenujejo klepetalnico »Hangout«, kjer se bar, restavracija in bazen obdajajo. Od zgodnjega jutra in vse do noči je osrednje mesto za sprostitev in druženje. Ves dan strežejo sveže in okusne dobrote. Je tudi ‘oder’ za pogosta dogajanja – od vsakodnevnih sončnih zahodov do prijetnih večerov, napolnjenih z ritmi DJ-ja. Uživajte.

SPA
Vdihnite dan ali večer z poživljajočim tečajem joge. Pozdravite sonce. Uživajte on bazenu in se sprostite.

Aktivnosti
Pridružite se Georgu na potepanju po okoliških hribih, odpravite se v hotelski fitnes in ostanite aktivni, odkrijte Rodos in doživite kulturo.

Ponudba in oprema namestitve Casa Cook Rhodes

Klimatizirani prostori, restavracija, bar, zasebni bazen, aktivnosti, fitnes, joga.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Casa Cook Rhodes Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!