Terra21Terra21
Forgot password?

Castel Monastero

Možnosti nastanitve

Executive Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti od 57 do 78 m2 vam ponuja ločeno spalnico z zakonskim ležišče, dnevni prostor z raztegljivo zofo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, nepozabne razglede.

Junior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti od 50 do 63 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivo zofo in kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 25 do 30 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, opremo v toskanskem slogu in razkošno kopalnico s kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Italija
Toskana
Loc. Monastero D'Ombrone, 19, 53019 Castelnuovo Berardenga SI, Italija

Eden najlepših odsekov podeželja v Italiji skriva biser Castel Monastero. Znotraj teh starodavnih zidov boste doživeli pristen toskanski oddih, ki s svojim slogom odseva pristnost in razkošje. Doživite pristno Toskano.

Namestitev
Hotel vam ponuja stilsko opremljene sobe, apartmaje in vilo. Uživajte v preprosti prefinjenosti in čisti eleganci. Uživajte v neverjetnih razgledih iz svojih sob in se predajte užitkom.

Restavracije in bari
Prepustite se pristnim jedem in vinom, ki vas pričakujejo v restavraciji Contrada, kjer lahko uživate v pristnih gastronomskih izkušnjah in restavraciji La Cantina, ki se nahaja v kleti iz 13. stoletja in hrani najboljša toskanska vina in vam ponuja pristno toskansko hrano.

SPA
Uživajte v hotelskem wellnessu in se prepustite namakanju v notranjem bazenu. Prepustite se negi telesa in masažam, ki vas bodo obnovile.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja nešteto možnosti. Prepustite se pravljici poroke na tem neverjetnem prostoru, odpravite se na raziskovanje okolice, zaplavajte v zunanjem bazenu, prepustite se degustaciji vina in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Castel Monastero

Bazen, wellness, vila, apartmaji, sobe, poroke, osrčje narave, vino, pristna kulinarika, luksuzne sobe.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Castel Monastero Toskana, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!