Terra21Terra21
Forgot password?

Cervo Hotel, Costa Smeralda Resort

Možnosti nastanitve

Royal Suite

Največje število gostov:
4
Max Kids:
3

Suita v velikosti 100 m2 vam ponuja dve spalnici z zakonskimi posteljami (možnost dodatnih ležišč), dnevni prostor, jedilnico, zasebno teraso, zasebni balkon in dve kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Italija
Sardinija
07021 Porto Cervo, Province of Sassari, Italija

Roza kamen in mavrsko dvorišče za čudovit hotel s pogledom na Piazzetto iz Porto Cerva, le nekaj korakov od starega pomola. Hotel Cervo odraža duh Costa Smeralda. Hotel se nahaja v osrčju vasi Porto Cervo. To je središče družabnega življenja, barov, restavracij in ekskluzivne nakupovalne izkušnje. Hotel Cervo, povezan z živahnim življenjskim slogom Porta Cervo, je epicenter vseh najboljših dogodkov in dejavnosti, ki svojim gostom omogočajo raziskovanje, spoznavanje misli in vse to.

Nastanitev
Uživajte v udobnem ambientu, najsodobnejši tehnologiji in čudovitem razgledu na bujno pokrajino, hotelski bazen, marino ali energično “Piazzetto” iz Porto Cerva. Bele stene, pohištvo po meri, dekorji v pastelnih barvah in topli obrti tapiserije ustvarjajo prefinjeno preprostost za vabljive prostore modernega sardinskega oblikovanja.

Restavracije in bare
Hotel Cervo z bogato zbirko restavracij in barov, ki so v neposredni bližini, sprejema goste na senzacionalno potovanje za brbončice. Od brezčasnih klasik Quattropassi al Pescatore in La Pergola v Giardinu do bolj eksotičnih okusov, ki jih ponujata NOVIKOV in Nuna al Sole, boste našli veliko možnosti za obedovanje  s čudovitim razgledom na marino, medtem ko sedite v cvetočem vrtu ali v ozadju močne sardinske pokrajine. Lokalni izdelki s kopnega in morja so predstavljeni v vseh menijih in dodajo okus lokalne kulture. Na voljo so italijanski in svetovno priznani mednarodni kuharji in kulinarike z Michelinovo zvezdico, brezhibna postrežba in toplo vzdušje.

SPA
Uživajte v bazenu, savni in masažah. Regenerirajte se in odkrijte svoj notranji mir. Uživajte v brezhibni izkušnji.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se podajte v hotelski fitnes. Odkrijte mesto in otok ter uživajte. Edinstvenost otoka in aktivnosti, ki vam jih ponujajo vas bodo očarale.

Ponudba in oprema namestitve Cervo Hotel, Costa Smeralda Resort

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Cervo Hotel, Costa Smeralda Resort Sardinija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!