Terra21Terra21
Forgot password?

Ceylon Tea Trails

Možnosti nastanitve

Soba Luxury

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 40 m2, vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo ali ločenima ležiščema, elegantno kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

 

Garden Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 50 m2, vam ponuja razkošno opremljeno spalnico z zakonsko posteljo, luksuzno kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter zaseben vrt.

 

Master Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 70 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter zaseben vrt.

 

Owner’s Cottage

Največje število gostov:
4

Namestitev, v velikosti 180 m2, vam ponuja nepozaben razgled, zunanji jacuzzi, glavno spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor, verando s pogledom na polje čaja ter manjšo spalnico z ločenima ležiščema.

 

Hotels
5 star
Šrilanka
Bogawantalawa Valley

Ceylon Tea Trail vas bo očaral s svojo zgodovino. Preživite oddih v eni izmed petih, obnovljenih, zgodovinskih rezidenc čajevca. Vsaka namestitev je edinstvena in vam ponuja najboljše. S svojo lego vam omogoča edinstveno lokacijo za pohodništvo, kolesarjenje in sprehajanje po vijugastih poteh.

Nastanitev
Razvajajte se v eni izmed sedemindvajsetih sob in apartmajev. Namestitve so poimenovane po sadilcih čajev, ki so živeli na plantažah. Ponujajo vam okus luksuza iz kolonialne dobe. Uživajte v postrežbi lastnega butlerja, ki vam bo zagotovil, da ustreže vsem vašim prošnjam. Razvajajte se v luksuzu.

Restavracije in bari
Začnite dan kot se spodobi in se odpravite v Bed Tea. Odpravite se na krajši sprehod in si privoščite angleški in šrilanški zajtrk. Edinstven vidik kuhinje Tea Trails je uporaba sveže, doma pridelane zelenjave, zelišč in čajev. Čez dan posedite pod bujnim tropskim rastlinjem in si privoščite skodelico čaja. Zvečer se prepustite štiri hodnemu meniju, ki vas bo navdušil s svežimi okusi.

SPA
Uživajte v zasebnih bazenih in jacuzzijih ter si privoščite masažo v udobju vaše namestitve. Uživajte in vse bo prišlo do vas.

Aktivnosti

Preživite oddih aktivno in se odpravite planinarit. Kolesarite po skritih poteh. Spoznavajte okolico in njene živali. Odpravite se na tržnico in odkrijte pestro  ponudbo začimb. Naučite se vse o čaju in ga naberite.

Ponudba in oprema namestitve Ceylon Tea Trails

Bazen, jacuzzi, masaža, klimatizirani prostor, luksuzna namestitev, izleti, šport.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Ceylon Tea Trails Bogawantalawa Valley, Šrilanka

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!