Terra21Terra21
Forgot password?

Château de la Messardière

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba velikosti 21 m2 ima redek pogled na podeželje. V spodnjem delu je vhod v hotel, očarljive in prenovljene sobe ponujajo enako mero udobja, kot sobe ostalih kategorij.

Soba Prestige

Največje število gostov:
2

Soba velikosti 40 m2, ponuja veličasten razgled na zaliv Pampelonne. Skupaj z veliko zasebno teraso lahko uživate v sončenju ali se prepustite romantičnemu zajtrku.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Junior Suite velikosti 45 m2, vam ponuja slikovit razgled na vrtove ali borov gozd. Uživajte v spalnici z bivalnim delom ter kopalnico. Terasa je kot nalašč za romantičen zajtrk ali sončenje.

Pampelonne Suite

Največje število gostov:
2

Ta 75 m2 velik apartma, ki je obrnjen na prečudovit zaliv Pampelonne, usmerjen proti jugu, vključuje eno dnevno sobo z mizo in ločeno spalnico.

Hotels
5 star
Evropa
Francija

Razvajajte se na dvorcu Château de la Messardière. Grad iz 19. stoletja se ponosno umešča na mirnem pobočju s pogledom na čudovit zaliv Pampelonne. Od mondenega St. Tropeza  ste oddaljeni le nekaj minut, zato se lahko sprostite v mirnem okolju. V toplem podnebju lahko uživate ob bazenu, gurmanski restavraciji ali na zasebni peščeni plaži Tropézina, ki se nahaja le nekaj sto metrov od hotela.

Nastanitev
Ekskluzivni Château de la Messardière je največji hotel Saint-Tropez-a s svojimi 117 sobami. Ponuja več kategorij sob, suit in večjih ekskluzivnih apartmajev, ki se ponašajo z dizajnom Mediterana in pomirjujoče palete naravnih barv. Vse so opremljene s sodobno tehnologijo in velikimi udobnimi posteljami.

Restavracije in bari
Gurmanska restavracija L´Acacia, s panoramsko teraso, ki se razteza na zaliv Pampelonne, je idealno prizorišče za rafinirano, lahkotno in moderno kulinariko Chefa Bilala Amranija. Njegova kuhinja je zakladnica francoskih kreacij, ki vas vabijo, da se prepustite  francoski klasiki z mediteranskim pridihom.

SPA
Oaza miru in sprostitve Espace Détente ima bazen z jacuzzijem, moški in ženski hamam s tuši in zasebno garderobo. Novi SPA v velikosti 500 m² se nahaja v središču hotela in se napaja z naravno svetlobo ter predstavlja čutni svet, v celoti namenjen vašemu razvajanju in dobremu počutju.

Aktivnosti
Sprostite se na ležalniku na sončni terasi z bazenom in uživajte v mediteranskem soncu. Ogledate si lahko umetniško galerijo in čudovitih 25 hektarjev mednarodnega ornitološkega rezervata Birdlife. Z izredno rafiniranim okoljem Château de la Messardière ponuja tudi čarobno ozadje za poroke in sprejeme, poslovni turizem, team building in prestižne prireditve vseh vrst.

Ponudba in oprema namestitve Château de la Messardière

Ugodnosti vključujejo spa, izbiro barov in restavracij, ogrevan zrcalni bazen, privatno plažo Tropezina, "Clé d'Or" concierge in brezplačen, visoko kvaliteten, 24 urni prevoz. Château de la Messardière je opremljen z najnovejšo tehnologijo, televizorjem z ravnim zaslonom in brezplačnim brezžičnim internetom v celotnem hotelu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Château de la Messardière Francija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!