Terra21Terra21
Forgot password?

Club hotel Baja Sardinia

Možnosti nastanitve

Junior Panoramic suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Udobne in svetle dvoposteljne suite, ki so elegantno opremljene, s pogledom na spektakularne poglede na veličasten zaliv in obrobni arhipelag La Maddalena. Vse suite Junior Panoramic so v zgornjem nadstropju hotela z balkonom, opremljenim z 2 ležalniki in senčniki. Gostje te sobe lahko obedujejo na čudoviti terasi naše restavracije Miramare.Dodatna ležišča so lahko standardna, kavč ali pogradi.

Junior suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Prostorne dvoposteljne sobe z majhnim dnevnim kotičkom, ki se nahajajo samo v drugem nadstropju v prizidku. Soba je udobna rešitev za stranke in družino, ki radi udobno spijo v razkošnem okolju. Na voljo so dodatna ležišča za eno odraslo osebo ali dva otroka ali enega otroka in dojenčka. Gostje, ki bivajo v apartmaju Junior, imajo na voljo večerjo na terasi restavracije Miramare brez doplačila. Dodatna ležišča so lahko standardna, kavč ali pogradi.

Hotels
5 star
Evropa
Sardinija
Via del Trifoglio, 07021 Baja Sardinia SS, Italija

Čudovite počitnice v edinstveni deželi, kjer se lahko končno sprostite in pustite svojo vsakdanjo rutino za sabo. V hotelu Club Baja Sardinia  oba plaži se boste zaradi ekskluzivnih storitev, ki jih nudi hotelsko strokovno osebje, vedno počutili v središču pozornosti.

Nastanitev

V hotelu so na voljo standard sobe s pogledom na morje ali vrt, junior suite s pogledom na morje ali “panoramic” pogled. Kvadratura sob se giba od 17m2 do 26m2. Opremljene so po stilu Mediterana in gostom nudijo ugodj sprostitve in butičnosti.

Restavracije in bar

Hotel Baja Sardinija se ponaša s tremi restavracijami, ki se osredotočajo na okuse Mediterana ter gosta razvajajo s skrbno pripravljenimi jedi z močnim lokalnim vplivom.

 

Ponudba in oprema namestitve Club hotel Baja Sardinia

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Club hotel Baja Sardinia Sardinija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!