Terra21Terra21
Forgot password?

Cocoon Maldives

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Maldivi

 

Hotel Cocoon Maldives združuje najboljše italijansko oblikovanje z osupljivimi naravnimi lepotami Maldivov, vse to pa se odvija v ozadju azurnega Indijskega oceana. Letovišče se nahaja v atolu Lhaviyani, 30 minut vožnje s hidroplanom od letališča Male.

Namestitev
Naravne lepote Maldivov z najboljšim italijanskim dizajnom so mešanica sloga in narave. Hotel Cocoon ima 150 vil za goste, ki jih je ekskluzivno zasnoval LAGO, večkrat nagrajeni italijanski oblikovalec, in postelje, ki lebdijo v zraku, rustikalne mize iz divjega lesa. Vile
so v celoti zasnovane tako, da se lahko sprostite in doživite brezčasne počitnice. S terase ob plaži se razprostira pogled na osupljivo kristalno čist ocean, medtem ko je zasebni vrt z ležalniki, dnevnim ležiščem, bazenom in zunanjim tušem idealen način za preživljanje sončnih dni.

Restavracije in bari
Na voljo so vam tri restavracije in dva bara, zato boste razvajeni z izbiro. Glavna restavracija OCTOPUS vas bo razvajala s kuhinjami vsega sveta na tematskih samopostrežnih in interaktivnih živih postajah. Za tiste, ki si želijo romantične večerje ob svečah ob vzhajajoči luni zaljubljencev, je na voljo restavracija MANTA, ki ponuja à la carte večerjo v laguni. JAPONSKA GARDEN je posvečena pristnim japonskim okusom s čudovitim razgledom na Indijski ocean. KURUM-BAR je sproščen prostor za pijačo ob sončnem zahodu, medtem ko je bar ob bazenu LOABI LOABI družabno zbirališče, kjer se vsak večer odvijajo zabave.SPA
Izkušeni spa terapevti Cocoona ponujajo široko paleto terapevtskih tretmajev z različnih koncev sveta, da bi zagotovili čudovito spa doživetje, namenjeno zdravljenju uma, telesa in duha. Zavezanost zaposlenih k dobremu počutju je jasna z uporabo najboljših naravnih izdelkov s terapevtskimi dragocenostmi.
Aktivnosti
Dejavnosti na Cocoon Maldivih so za vse, od športnih do zabavnih in potapljaških navdušencev. Izlete lahko rezervirate pri hotelski ekipi za pomoč pri potovanjih in izletih: izleti na otoke, križarjenja z delfini in še veliko več. Vsakodnevne zabave z živim bendom, diskoteka, maldivska kulturna predstava in še veliko več. Športne dejavnosti z Big Game ribolov ture, Snorkeling Explorer in še veliko več. Pri izbiri se boste počutili razvajeno z vseh strani.

Ponudba in oprema namestitve Cocoon Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Cocoon Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!