Terra21Terra21
Forgot password?

Como Point Yamu

Možnosti nastanitve

Soba Bay

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 45 m2 vam ponuja veliko naravne svetlobe, razgled na plažo, zakonsko posteljo ali ločeni ležišči, kopalnico, garderobo, počivalnike.

 

Soba Verandah

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 55 m2 vam ponuja teraso, pogled na ocean, zasebni bazen, zakonsko posteljo.

 

Bay Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 100 m2 vam ponuja jedilnico, spalnico za goste, dnevni prostor, spalnico z balkonom, teraso in bazen.

 

Villa z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 170 m2 vam ponuja zasebni bazen, zunanjo in notranjo dnevno sobo in jedilnico, prostor za sedenje, ki se lahko pretvori v spalnico in je primerna za potovanje z otroki, spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico.

 

Villa z bazenom 2

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 206 m2 vam ponuja dva zasebna bazena, dve spalnici, zunanjo in notranjo jedilnico, dnevni prostor, toaleto.

 

Andaman Pool Villa 3/BR

Največje število gostov:
6

Each villa is sharing a 55sqm private infinity pool. There is indoor and outdoor dining for up to eight people, a kitchen, small laundry and maid’s room. This is the ideal choice for those seeking total privacy, or anyone travelling with family and friends.

Hotels
Tajska
Phuket

Como Point Yamu vas bo očaral s svojo vrhunsko lokacijo na rtu Yamu s pogledom na Unescov zaščiten zaliv Phang Nga, Uživajte v luksuzu in spektakularnih razgledih. Prepustite se vsemu, kar ponujajo in najdite svoj raj na zemlji.

Nastanitev
Namestitev v Como Point Yamu je barvita, a neokrnjena, sodobna in  hkrati avtohtona. Modri in turkizni poudarki v devetinsedemdesetih sobah in apartmajih ustvari vzdušje domačnosti. Visoka okna pa vam ponujajo maksimalno naravne svetlobe in nepozabnih razgledov.

Restavracije in bari
Prepustite se gurmanskim užitkom v najboljših restavracija letovišča. Izbirajte med italijansko, tajsko ali zdravo kuhinjo Shambhala Como. Uživajte v naravnih sestavinah, ki vključujejo svežo morsko hrano in uživajte v pikniku na plaži ali zasebni jedilnici.

SPA
Uživajte v Como Shambhala Retreatu, kjer vam ponujajo celostne tretmaje za izboljšanje duha, fizičnega počutja in ravnovesja telesa. Uživajte na vrhu rta v bazenu in pomirjajočem razgledu. Tradicionalne lokalne terapije vključujejo tajsko masažo in obsežno paleto tipičnih azijskih tretmajev.

Aktivnosti

Sprehodite se po UNESCO kulturni dediščini in odkrijte skrite zaklade letovišča. Odpravite se kolesarit ali pa se z ladjo popeljite po obalah. Otroci lahko aktivno preživijo oddih s pestro izbiro aktivnosti. Izbirajte med pestro izbiro vodnih športov ali pa enostavno uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Como Point Yamu

Recepcija, sobarica, sobna strežba, bazen, restavracija, bar, velnes, spa, telovadnica, vodni športi, poslovni prostori, otroški program, aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Como Point Yamu Phuket, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!