Terra21Terra21
Forgot password?

Conrad Koh Samui

Možnosti nastanitve

Villa s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja zasebni bazen, nepozaben razgled, spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor, razkošno kopalnico, teraso.

 

Villa za zasebni umik

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja zasebni bazen, pogled na ocean, spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor, luksuzno kopalnico, teraso in popolno zasebnost.

 

Villa na obali

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja zasebni bazen, teraso, neposreden dostop do vode, spalnico, dnevni prostor, razkošno kopalnico.

 

Villa z bazenom 2

Največje število gostov:
6

Vila v velikosti 297 m2 se razprostira v dveh nadstropjih in vam ponuja dnevni prostor, bazen, sistem za zabavo, pogled na ocean in dne spalnici. Vila je primerna za družine ali skupino prijateljev.

 

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

Conrad Koh Samui se ponaša s prvovrstno lokacijo. Letovišče nameščeno na bujnem pobočju s pogledom na jugozahodni del otoka, kjer boste obdani z naravo, ki vas bo navdušila. Prepustite se plaži Aow Thai in uživajte v vrhunski storitvi in izjemni zmogljivosti.

Nastanitev
Uživajte v zasebnih luksuznih vilah in se predajte neskončnim zasebnim bazenom. Uživajte v osupljivem razgledu na zaliv, namestitvi na pobočju ali neposredno ob vodi. Prepustite se luksuzu in vsemu, kar vam ponuja letovišče.

Restavracije in bari
Prepustite se petim restavracijam in barom, ki vas bodo navdušile z lokalno izbranimi sestavinami, ki vas bodo navdušile. Prepustite se gurmanskim užitkom tradicionalne tajske kuhinje v restavraciji Jahnu. Privoščite si sproščen obrok v restavraciji Bar & Grill ali pa si privoščite kraljevski zajtrk na terasi ali v zaprtem prostoru restavracije Zest.

SPA
Prepustite se mešanici tajske masaže in sodobnih tremajev v spaju Conrad Koh Samui. Uživajte v zasebnih spa apartmajih in se sprostite ob pogledu na zaliv in bujno rastlinje, ki vas bo obdajalo.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite v sodobno opremljen fitnes. Prepustite se jogi, pilatesu, aerobiki ali pa izberite katerega izmed vodnih športov. Odpravite se potapljat ali pa si privoščite katerega od zanimivih izletov.

Ponudba in oprema namestitve Conrad Koh Samui

Recepcija, internet, najem avtomobila, prevoz, sobna strežba, pralnica, medicinska pomoč, varovanje otrok, večjezično osebje, varovanje, menjalnica, trgovina, terasa, telovadnica, časopis, zasebni bazen, zasebna plaža, knjižnica, kavarna, bar, prostor za ples, konferenčna soba, poslovni center, otroški klub, pub, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Conrad Koh Samui Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!