Terra21Terra21
Forgot password?

Constance Ephelia Resort

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suite, v velikosti 62 m2, vam ponujajo dnevni prostor z televizorjem z ravnim zaslonom in kavčem. Spalnica ima zasebno razkošno kopalnico s kopalni kadjo, dvojnim umivalnikom in tušem. Uživajte v opremljeni terasi.

 

Senior Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 80 2, vam ponuja opremljeno teraso, delni pogled na Indijski ocean in le nekaj korakov od plaže Ponuja vam dnevni prostor, televizor z ravnim zaslonom in kavč. Spalnica ima zasebno kopalnico s kopalno kadjo, dvema umivalnikoma in tušem.

 

Villa na plaži z bazenom

Največje število gostov:
4

Ville na plaži, v velikosti od 240 m2 do 370 m2, vam ponujajo dnevni prostor s televizorjem z ravnim zaslonom. Ponuja vam razkošno koplanico s kopalno kadjo in tušem. Uživajte v opremljeni terasi s pogledom na Indijski ocean, plažo in hribovjem. Prav tako vam ponuja bazen z ležalniki in vrtom.

 

Villa na hribu z bazenom (samo odrasle osebe)

Največje število gostov:
4

Villa na hribu, v velikosti od 120 m2 do 220 m2, vam ponujazaseben bazen z ležalniki in vrtom. Uživajtev dnevnem prostoru s televizorjem z ravnim zaslonom in jedilnici. Ponuja vam zasebno kopalnico s kopalno kadjo, dvema umivalnikoma in tušem.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Mahe

 

Constance Ephelija se nahaja na dveh čudovitih plažah otoka Mahe in s pogledom na nacionalni park, daje čudovit razgled in sprostitev. Resort je idealen za družine s petimi restavracijami, šestimi bari in štirimi bazeni. Uživajte v raziskovanju otoka in resorta, ki je namenjen vsem starostnim skupinam.

Namestitev
Uživajte v apartmajih in vilah, ki so prostorno zasnovane in sodobno opremljene z dih jemajočim razgledom na vrt ali ali indijski ocean. Uživajte v vilah z zasebnim bazenom in prostorno teraso in si privoščite romantičen oddih.

Restavracije in bari
Privoščite si sožitje okusov z naravnimi, svežimi in lokalnimi izdelki. Uživajte v restavraciji Nest z nepozabnim pogledom ali v restavraciji Cyann, kjer boste preizkusile najboljše tradicionalne jedi. Uživajte v vrhunskih vinih iz hotelske vinske kleti.

SPA
Prepustite se Constane spa tretmajem. Uživajte v popotovanju do vašega dobrega počutja z deluxe ali klasičnimi tretmaji. Napolnite si energijo v Constance Ephelia´s spa Village, počutite se odlično ob masaži in se počutite polni življenja na Sejšelih.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in si privoščite golf z osemnajstimi luknjami, ki sta ga zasnovala Rodney Wright in Marc Farry. Potopite se v globine indijskega oceana in odkrijte kar vam ponuja podmorsko življenje. Doživite nepozabno poroko in se poročite na plaži ali pa preživite najlepše medene tedne ravno v ter resortu.

 

Ponudba in oprema namestitve Constance Ephelia Resort

Savna, parna soba, ogrevan bazen, jacuzzi, bazen, yoga, dostop do interneta, možnosti konference, pralnica, opremljen fitnes, štiri igrišča za tenis, igrišče za squash, vodni športi. Plačljivo: ribarjenje, potapljanje, izposoja tenis opreme kot tudi učna ura, inštruktor yoge, najem kolesa, plezanje, ZIP line, najem inštruktorja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Constance Ephelia Resort Mahe, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!