Terra21Terra21
Forgot password?

Constance Lémuria

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 55 m2, vam ponuja pogled na morje, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, teraso z mizo in stoli, kot tudi ležalnike. Ponuja vam direktni dostop do plaže, sodobno opremo (filmi in glasba). Brezplačen brezžični internet, avtomat za kavo. Suite se nahajajo v pritiličju ali prvem nadstropju.

 

Senior Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 115 m2, vam ponuja pogled na morje, kopalno kad in tuš, teraso z mizo in stoli ter ležalniki. Ponuja vam direkten dostop do plaže, sodobno opremljeno suito, kavni avtomat ter brezžični internet. Suite se nahajaj v pritličju in prvem nadstropju.

 

Villa z eno spalnico

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 655 m2, vam ponuja eno spalnico in bazen, dnevni prostor s televizorjem, jedilno mizo ter kopalnico z ločenim tušem in kopalno kadjo in ločene toalete. Zunanjščina vključuje jedilno mizo, stole, ležalnike, direktni dostop na plažo, brezžični internet, avtomat za kavo in čaj.

 

Villa z dvema spalnicama

Največje število gostov:
4

Vila, v velikosti 755 m2, vam ponuja dve spalnici, dnevni prostor, jedilno mizo s stoli, kopalnico s tušem in kopalno kadjo ter ločene toalete. Zunanjščina vam ponuja jedilno mizo, stole, ležalnike in direkten dostop do plaže, brezžični internet, avtomat za kavo in čaj.

 

Presidential villa

Največje število gostov:
6

Vila, v velikosti 1250 m2, vam ponuja zasebno plažo, tri spalnice z glavno spalnico in še dvema manjšima, posteljo king velikosti, pogled na morje, tri zasebne bazene – vsakega v svoji sobi, zasebno savno, parno sobo in jacuzzi locirane v glavni spalnici ter dnevni prostor.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Praslin
3 noči

 

Constance Lemuria je edinstven resort na idiličnem otoku Praslin. Gre za hotel, zgrajen s sodobnim pristopom k oblikovanju in kakovosti, izpolnjuje pričakovanja gostov, ki uživajo v čistem razkošju in ohranjeni naravi.

Namestitev
Uživajte v elegantnih in prostornih apartmajih in vilah ali se sprostite ob bazenih, ki jih oblikuje narava. Uživajte v vrtovih resorta, direktnem dostopu na plažo ter jacuzziju.

Restavracije in bari
Razvajajte se v eni izmed treh restavracij – The Legend, Diva in The Nest – ki vam ponujajo a la carte menije ter kulinariko iz vsega sveta. Sprostite se v baru Legend Pool, kjer lahko uživate ob pivu, koktajlu ali drugi pijači. Za manjše obroke lahko obiščete Takamaka, ki vam ponuja izbor solat, sendvičev ter sushija.

SPA
Spa Constance Lamuria je oaza miru. Sprostite se, razstrupite svoje telo, preizkusite pomlajevalne tretmaje ali preprosto uživajte. Karkoli boste izbrali, bodo spa tretmaji prilagojeni vašim željam. Odkrijte in uživajte v luksuzni ponudbi tretmajev in izdelkih švicarske blagovne znamke Valmont, ene vodilnih na področju celične kozmetike in tretmajev.

Aktivnosti
Uživajte v igranju golfa z 18 luknjami. Prepustite se globinam morja in potapljanju. Vaši otroci naj uživajo v otroškem klubu in se naučijo lokalnih specialitet. Bodite aktivni v fitnesu ali se odpravite na igro tenisa. Raziskujte otok in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Constance Lémuria

105 suit, otroški klub, vip prostori, izposoja avtomobila, butik, knjižnica z avdio/video izbiro, zdravnik, sestanki, dogodki, plaža, otroški program, fitnes center, spa, bazen, tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Constance Lémuria Praslin, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!