Terra21Terra21
Forgot password?

Cornelia De Luxe Resort Belek

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Belek İleribaşı Mevkii, 07506 Antalya, Turčija

Hotel Cornelia De Luxe Resort Belek je prestižen hotel, ki se nahaja ob turški obali. Ponuja razkošno namestitev, vrhunsko kulinariko in bogato paleto aktivnosti, vključno s čudovitimi bazeni, športnimi dejavnostmi in razvajanjem v wellness centru. S svojo edinstveno kombinacijo udobja in zabave je idealna izbira za popoln oddih v Beleku.

Nastanitev
Lepota se skriva v detajlih. . . V sobi, okrašeni s podrobnostmi udobja, vas bo očaral čudovit razgled na borovce in peneče Sredozemlje.

Restavracije in bari
Ni potrebe, da bi potovali kilometre, da bi doživeli predstave nagrajenih kuharskih mojstrov, ki ustvarjajo brezhibne okuse. Mistični Daljni vzhod kroji prav posebna presenečenja izključno za vas. Se vam ne zdi, da je to odlična priložnost, da sprejmete povabilo te izjemne azijske kuhinje? Ekskluzivna miza, pripravljena za vas v prefinjenem ambientu ob brezhibni postrežbi za nepozabno okusno poslastico. . . Vse to v izjemnem resortu Cornelia De Luxe.

SPA
CrassulaECO verjame, da sta naše zdravje in zdravje našega okolja neločljivo povezana. Tako ponujajo le 100% organske in nestrupene izdelke in storitve, hkrati pa vztrajajo pri najvišjih standardih kakovosti.

Aktivnosti
Zabavajte se, telovadite, zdravo življenje . . . Cornelia De Luxe Resort ponuja barvite alternative vsem, ki želijo dobro živeti z ustvarjalnimi športnimi idejami. Šport je združen z zabavo.

Ponudba in oprema namestitve Cornelia De Luxe Resort Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Cornelia De Luxe Resort Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!