Terra21Terra21
Forgot password?

Crvena Luka Resort

Možnosti nastanitve

Villa Royal

Največje število gostov:
3
Max Kids:
3

Villa v velikosti 95 m2 vam ponuja namestitev neposredno ob morju, veliko zasebno teraso, dnevni prostor, jedilno mizo, kuhinjo, dve spalnici. Primerna za šest oseb.

Apartma Superior

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Apartma v velikosti od 104 do 110 m2 vam ponuja dve ločeni spalnici z zakonskim ležiščem ali ločenima ležiščema, dnevni prostor z raztegljivo zofo za dve osebi – oddaljenost od morja med 30 m in 50 m. Možnost terase s pogledom na morje ali park.

Družinska soba Standart

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 38 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, enojno ležišče za otroka, kopalnico in balkon s pogledom na park ali morje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljivo zofo, kopalnico s tušem in balkon. Možnost pogleda na park ali morje.

Hotels
4 star
Hrvaška
Crvena Luka
Crvena Luka, 23210, Biograd na Moru, Hrvaška

Letovišče Crvena Luka odlikujejo predvsem očarljive barve, vonji, okusi in občutki, ki jih izzovejo obiskovalci. Kljub intrigantnemu imenu letovišča, kar pomeni “Rdeče pristanišče”, barve, ki resnično določajo izkušnjo bivanja tukaj, so kristalno modra in smaragdno zelena neokrnjenega morja v osamljenem zalivu, zlati sijaj njegovega čudovitega sonca obsijanega peska, plaža, globoka zelena senca sredozemskih borov in čista bela dalmatinska kamnina, ki jih dopolnjuje in izboljšuje sodoben dizajn letovišča in brezhibna storitev.

Nastanitev
Uživajte v sodobno opremljenih sobah, apartmajih in vilah. Izkusite udobje, neverjetne razglede in lokacijo. Prepustite se oddihu kot si ga zaslužite in se predajte udobju izbrane nastanitve.

Restavracije in bari
Le malo stvari vas ob obroku očara, kot je narava v kombinaciji z vonjem sredozemske vegetacije, ki prevladuje v tem samotnem zalivu, stran od hrupa, prometa in vrveža velikih mest. Ujemite vsa svoja čutila in svoje užitke dopolnite v edinstvenem ambientu z očarljivimi okusi dobrot svetovnega razreda. Zavezani so preprostosti in pristnosti; predvsem ko gre za sveže in lokalno pridelane sestavine, morske sadeže in arome Sredozemlja, ki določajo izvirne recepte kuharskega mojstra.

SPA
Stresno okolje, ki nas obkroža, je včasih treba preprosto zapustiti. Včasih se niti na pol ne zavedamo negativnih vplivov, ki jih ima naše okolje in razgiban življenjski slog na naše telo. Zato je spa, ki se nahaja v resortu edinstveno in vas bo sprotilo na vseh ravneh, ki si jih zaslužite.

Aktivnosti
V Crveni Luki ponujajo številne športne in rekreacijske objekte za vso družino. V letovišču so ilovnata teniška igrišča, fitnes, večnamensko športno igrišče za nogomet in košarko, različna oprema za aktivnosti na prostem, izposoja koles in center za vodne športe. V neposredni bližini letovišča je mogoče najti dodatne dejavnosti, na primer izlet s konji do Vranskega jezera ali vznemirljivo adrenalinsko dogodivščino v Adventure Parku, kjer lahko preizkusite svoje paintball znanje in se zabavate z zip-line ali pa si vzemite terenski štirikolesni safari.

Ponudba in oprema namestitve Crvena Luka Resort

Klimatizirani prostori, televizor, internet, zunanji bazen, notranji bazen, restavracija, bar, plaža, aktivnosti, narava.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Crvena Luka Resort Crvena Luka, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!