Terra21Terra21
Forgot password?

D-Resort Šibenik

Možnosti nastanitve

Exclusive Villas

Največje število gostov:
4

Vila vam ponuja 150 m2 bivalnih prostorov in 30 m2 zasebnega vrta. Vila vam ponuja še zasebni vrt, zasebno parkirišče, dve prostorni spalnici z zasebnima kopalnicama, dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo. Vila je primerna za družine ali manjšo skupino prijateljev.

Executive Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 120 m2 vam ponuja dve zakonski postelji, ločen dnevni prostor, jedilnico, balkon s pogledom na morje, kopalnico s kopalno kadjo in ušem. Cena vključuje tudi čiščenje dvakrat dnevno. Suita je primerna za največ štiri goste.

Soba Superior s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti od 29 m2 do 35 m2 vam ponuja balkon s pogledom na morje, zakonsko posteljo ali ločeni ležišči, kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Hotels
5 star
Hrvaška
Šibenik
Obala Jerka Šižgorića 1, 22000, Šibenik, Hrvaška

D-Resort Šibenik je eleganten, dizajnerski hotel, ki se popolnoma zlije s pokrajino. Gre za izjemno eleganco zlitja tradicionalnega s sodobnim. Hotel vam ponuja čudovit razgled na staro mestno jedro Šibenika, marino in morje. Hotel združuje edinstven nabor storitev za ustvarjanje izjemnih spominov in kjer se počutite dobrodošli.

Nastanitev
Izberite med sobami, suitami ali zasebnimi vilami. Sodobno zasnovane sobe vas bodo očarale s pogledom na morje. Suite vam ponujajo prostornost in luksuz, ki si ga zaslužite. Uživajte na zasebnih terasah in uživajte ob pogledu na sončno morje. Zasebne vile pa so namenjene vsem, ki si želijo še več zasebnosti in želijo uživati tako v morju kot bazenu.

Restavracije in bari
Začnite dan s posebnimi zajtrki, ki vam jih ponujajo. Uživajte v a la cart obrokih, med katerimi boste izbirali na večerji. Mešanica tradicionalne Hrvaške in sodobne kuhinje vas bo očarala. Uživajte v Yacht Club restavraciji ob bazenu in si privoščite zdrave obroke. Peninsula grill & bar in uživajte v najboljših žar specialitetah. Zvečer se odpravite na osvežilen koktajl ali katero drugo pijačo in uživajte v dobri družbi in ob glasbi.

SPA
V mirnem okolju lahko uživate v spa izkušnji po meri, ki jih nudijo visoko usposobljeni strokovnjaki in terapevti. Razvajajte se z ekskluzivnimi in edinstvenimi izdelki za neko kože, kot sta Erno Laszlo in Sothys.

Aktivnosti
Odpravite se v hotelski fitnes in preživite svoj oddih aktivno. Odpravite se v enega od bazenom in uživajte v plavanju ali zgolj posedanju. Odigrajte igro namiznega tenisa, odločite se za katerega od vodnih športov ali pa se odpravite potapljat. Otroke vključite v otroški klub, kjer bodo uživali in se naučili marsikatero novost.

Ponudba in oprema namestitve D-Resort Šibenik

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

D-Resort Šibenik Šibenik, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!