Terra21Terra21
Forgot password?

Das Alpenhaus Katschberg

Možnosti nastanitve

Apartma XL

Največje število gostov:
8

Apartma v velikosti 95 m2 vam ponuja dve spalnici, dnevni prostor z raztegljivo zofo (dodata se lahko dve dodatni ležišči), kuhinjo, jedilnico, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo, teraso.

Apartma M

Največje število gostov:
5

Apartma v velikosti 58 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležišče (možna namestitev dodatnega ležišča), dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo, balkon, kuhinjo.

Apartma S

Največje število gostov:
4

Apartma v velikosti 51 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivo zofo, kuhinjo, jedilnico, kopalnico in teraso.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Katschberghöhe 333, 5582 St. Michael im Lungau, Avstrija

Če želite počitnice preživeti nekje, kjer boste uživali v prostornih in udobnih nastanitvah, ne da bi morali pri tem žrtvovati ugodnosti aparthotela, potem ste našli pravo mesto v Aparthotelu Alpenhaus Katschberg.1640. Uživajte v osrčju narave razkošnega hotela.

Nastanitev
Uživajte v apartmajih različnih velikostih, ki lahko sprejmejo do osem ljudi. Razkošne spalnice, kuhinje, jedilnice in kopalnice vas bodo očarale. Uživajte v hotelski nastanitvi z hotelsko izkušnjo.

Restavracije in bari
Restavracija Alp.In pri Alpenhaus Katschberg.1640 vas pozimi razvaja v svoji prijetni restavraciji z odprtim ognjem in barom. Sedite in uživajte v sproščenem, sodobnem alpskem vzdušju in čudovitem razgledu na gore. S terase za sončenje se razprostira panoramski pogled na gorovje Tschaneck in okoliške gore.

SPA
Privoščite si nekaj čudovitega in pojdite na počitek v Alpen. Pustite svojemu duhu prosto pot v tem svetu dobrega počutja in uživajte v času, ki je namenjen vam, tako kot bi moral biti na dopustu.

Aktivnosti
Odpravite se smučat in se zabavajte v  zimskih radostih s sanmi, tekom na smučeh, motornimi sanmi in drugim. Poleti se odpravite kolesarit, sprehajat ali pa se odpravite na pohod. Preprosto uživajte.

Oddaljenost od smučišča
Smučišče in žičnica sta od hotela oddaljena le 100 m.

Ponudba in oprema namestitve Das Alpenhaus Katschberg

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Das Alpenhaus Katschberg Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!