Terra21Terra21
Forgot password?

Diamond Deluxe Hotel

Možnosti nastanitve

Superior Deluxe Swim UP

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 38 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, kopalnico in teraso z mizo za zajtrk, dva ležalnika in skupni bazen.

Double Swim Up

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 do 34 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico in teraso na kateri najdete mizo s stoli za uživanje v zajtrku, dva ležalnika in bazen, ki si ga delite z ostalimi sobami.

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 do 34 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico in teraso.

Hotels
5 star
Grčija
Kos
Kos, Grčija

Diamond Deluxe Hotel je luksuzni hotel s 5 zvezdicami, namenjen samo odraslim, na Kosu. Nahaja se na plaži in zaokroža vrhunsko luksuzno bivanje v vrhunskih objektih. Uživajte v vsem kar vam hotel ponuja. Prepustite se svojemu oddihu.

Nastanitev
Sodobno opremljene suite in sobe vas bodo navdušile. Prepustite se udobju. Izberite svojo nastanitev in zjutraj skočite v bazen. Neverjetni razgledi vas bodo navdušili. Vse kar potrebujete je oddih.

Restavracije in bari
V tem izjemnem butičnem hotelu Kos v restavraciji Peruzzi a la carte praznujejo fuzijsko kreativno kulinariko, v restavraciji Emerald pa gostje uživajo v samopostrežnih tematskih večerih s kuhanjem v živo. V preddverju, ob bazenu in na plaži so trije bari. Izbrana vinska karta vključuje več kot 80 blagovnih znamk lokalnih in grških vin, medtem ko kuhajo lokalno in uporabljajo samo najboljše pridelke z lokalnih kmetij.

SPA
Luksuzni SPA klub Kos Island Mazarin v tem zdraviliškem hotelu ponuja pet sob v zaprtih prostorih, vključno z eno posebno sobo za kromoterapijo, od katerih vsaka ponuja vrhunsko razvajanje in razkošje. Prepustite se razvajanju.

Aktivnosti
Hotel je idealna lokacija za poroke. Odkrijte otok in se zaljubite v naravo in zgodovino. Zapeljite se s čolnom in odkrijte skrite zaklade.

Ponudba in oprema namestitve Diamond Deluxe Hotel

Klimatizirani prostori, televizor, internet, spa, restavracije, bari, vinska klet, poroka, izleti, izposoja prevoznih sredstev.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Diamond Deluxe Hotel Kos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!