Terra21Terra21
Forgot password?

Domes Miramare Adults Only

Možnosti nastanitve

Paviljon ob vodi

Največje število gostov:
2

Paviljon vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni kotiček, kopalnico s tušem in kopalno kadjo, teraso z bazenom.

Suita na plaži

Največje število gostov:
2

Suita se nahaja na plaži in vam ponuja teraso s pogledom na morje, dnevni prostor, spalnico z zakonsko posteljo, toaletni prostor s tušem in marmorno kopalnico s tušem.

Suita

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, balkon s pogledom na morje, kopalnico s tušem in dnevni kotiček.

Hotels
5 star
Grčija
Krf
Moraitika, Grčija

Kot hotel s petimi zvezdicami na Krfu samo za odrasle je Domes Miramare Corfu idealen za pare, ki iščejo mesto na toplem grškem soncu. Poleg elegantnih modernističnih objektov, v katerih ni nič prepuščeno naključju, so za vas pripravili številne dejavnosti, dogodke in izkušnje – vključno z lastno ladjo Miramaretta, ki vas bo popeljala do čarobnih morskih pokrajin in skrivnih plaž.

Nastanitev
Prepustite se razkošnim sobam in suitam ali pa izberite zasebno vilo znotraj resorta. Sodobna oprema in udobje vas bodo očarali. Neverjetni razgledi na pokrajino in morje vas bo navdušilo. Prepustite se sprostitvi.

Restavracije in bari
Makris restavracija vas bo očarala s sodobno pripravljenimi mediteranskimi jedmi. Zaužite tradicionalno Grčijo. Makris Degustation je idealna za romantične večere, kjer vas sodobna kulinarika očara. Popoldan ali zvečer se odpravite v enega izmed barov. Blu Bar ob bazenu vam bo postregel lahke prigrizke in osvežilne napitke, Raw Bar vam ponuja neverjeten pogled na morjem medtem ko vas Verde Pool Bar ne pusti žejne ob bazenu.

SPA
Uživajte v edinstveni SPA izkušnji, ki vas regenerira. Oddahnite si ob pestri izbiri tretmajev in se počutite spet napolnjeni z energijo. Pomladite svojo kožo z edinstvenimi tretmaji.

Aktivnosti
Odpravite se v hotelski fitnes, preizkusite vodne športe ali pa se odločite za raziskovanje okolice, ostalih otokov in skritih plaž.

Ponudba in oprema namestitve Domes Miramare Adults Only

Klimatizirani prostori, spa, fitnes, vodne aktivnosti, raziskovanje okolice. restavracije, bari.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Domes Miramare Adults Only Krf, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!