Terra21Terra21
Forgot password?

Domes Zeen Chania

Možnosti nastanitve

Tropical family bungalow

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja zasebno teraso, pogled na vrt, kopalnico s tušem, zakonsko posteljo, dodatno ležišče ali otroško posteljico.

Sapphire pavilion z zasebnim bazenom

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 46 m2 vam ponuja prostorno kopalnico s tušem, spalnico z zakonsko posteljo, teraso z zasebnim bazenom, pogled na morje in luksuzno izbiro dobrin.

Tropical suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 35 m2 vam ponuja prostorno kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, zunanjo teraso z bazenom, ki si jo delite z drugo suito.

Sapphire bungalow

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja edinstven pogled na morje, prostorno kopalnico s tušem, spalnico z zakonsko posteljo in balkon.

Tropical bungalow

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja pogled na vrt, prostorno spalnico z zakonsko posteljo, balkon in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Grčija
Kreta
Main Street, Kato Daratso 731 00, Grčija

Intimno in osebo. To je tisto, kar vam hotel Domes Zeen Chania ponuja. Poudarek bo na vašem oddihu in obogatenem udobju v povezavi s skupnostjo. Hotel vam ponuja vse, kar potrebujete, da se počutite sproščeno in polni energije, da lahko s svojimi najdražjimi doživite Kreto. Udobno življenje kot so ga opredelili stari Grki – uživajte v edinstvenem doživetju.

Namestitev
Uživajte v tropsko zasnovanih sobah in apartmajih. Tako družinske sobe kot zasebni apartmaji vas bodo navdušili. Skočite v zasebni bazen in se predajte poletju v Grčiji. Udobje, prvovrstna oprema in sodoben dizajn vas bodo navdušili.

Restavracije in bari
Obsežna paleta kulinaričnih zmožnosti s sodobnim privdihom vas bo popeljala v okuse Krete. Doživite sanjsko kulinarično razvajanje Grčije v eni izmed jedilnic hotela. Ustvarjanje lokalne kulinarike vas bo navdušilo. Obiščite Beach House restavracijo, Enino restavracijo ter Beach bar in uživajte v ponujenem.

SPA
Jungle spa vas bo razvajal s posebno mešanico tradicije in sodobnih pristopov. Uživajte v tretmajih telesa in obraza. Obnovite svoj notranji jaz in si pomladite kožo. Edinstveni programi in tretmaji vas bodo navdušili.

Aktivnosti
Spoznajte avtentičnost mediteranskega življenja in poizkusite lokalno vino. Odpravite se na pohode in odkrijte gorovje Krete. Spoznajte izdelavo lokalne kozmetike in odkrijte zgodovino mest in stare Grčije. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Domes Zeen Chania

Bazen, klimatizirani prostori, zasebni apartmaji, zasebni bazen, spa, wellnes, restavracije, bari, plaža, izleti, mesto.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Domes Zeen Chania Kreta, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!