Terra21Terra21
Forgot password?

Dukes The Palm

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 32 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, neverjeten razgled, razkošno kopalnico s kopalno kadjo ali tušem.

Soba Studio Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 27 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kuhinjo, dnevni kotiček in neverjeten razgled. Uživajte v kopalnici s tušem ali kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Dubai
Dubai City
Palm Jumeirah 120015 Dubai United Arab Emirates

Hotel Dukes The Palm, a Royal Hideaway se nahaja v Palm Jumeirah in ponuja svet britanskega šarma s svetovljanskim razkošjem. Sprostite se tik ob plaži in uživajte v edinstvenem razgledu.

Namestitev
Hotel vam ponuja razkošno opremljene sobe in suite. Sprostite se v udobni namestitvi in uživajte v edinstvenem razgledu na morje ali mesto. Hotel vam ponuja razgled iz vsake namestitve.

Restavracije in bari
V restavraciji Great British Restaurant (GBR), ki je odprta ves dan, zagotavljajo odličen izbor najboljših jedi, pripravljenih z britanskim pridihom. Od tu lahko občudujete razgled na predel Marine. Obiščete lahko tudi restavracijo/bar West 14th ob plaži, kjer prav tako strežejo vrhunske jedi. V baru Dukes si lahko privoščite izvrstne martinije.

SPA
Uživajte ob razvajanju v bazenu, sprostite se na masaži ali pa se odločite za nego obraza. Lahko se odpravite na jogo ali v fitnes.

Aktivnosti
Hotel se nahaja v Marini, ki vam nudi edinstveno izhodišče za raziskovanje Dubaja.

Ponudba in oprema namestitve Dukes The Palm

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Dukes The Palm Dubai City, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!