Terra21Terra21
Forgot password?

Eagles Palace Halkidiki

Možnosti nastanitve

Bungalov z vrtom

Največje število gostov:
3

Bungalov v velikosti 50 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem in dnevnim kotičkom, kopalnico s kopalno kadjo in teraso z vrtom.

Družinska suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 40 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, kopalnico in teraso.

Soba superior

Največje število gostov:
2

Soba superior v velikosti 25 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, razkošno kopalnico, balkon s pogledom na vrt ali morje.

Hotels
5 star
Grčija
Halkidiki
Ouranoupoli, Grčija

Stopite v svet nepozabnih izkušenj, ki presegajo pričakovanja. Palača Eagles s 5 zvezdicami je v svojem najlepšem luksuznem obalnem območju Halkidiki v Grčiji, kjer živijo neokrnjene pokrajine, zgodovina in kulinarični užitki.

Namestitev
Ko se odločite za palačo Eagles, pobegnete v oazo razkošja in udobja. Sobe vas bodo pustile razvajene, če želite imeti svoj zasebni bazen, neposreden dostop do plaže ali družinam prijazne nastanitve. Nepozabna eleganca je hotelska obljuba.

Restavracije in bari
Restavracija Eleonas vas bo razvaja z dobrotami skozi cel dan, Vinum Grill vam ponuja najboljše iz žara, Melathron vam ponuja neverjetne zajtrke in kosila – idealna za družine. Armyra vam ponuja grške specialitete, medtem ko vam Kamares ponuja specialitete Michelinove zvezdice. Pestra ponudba pijač vas čaka v hotelskih barih.

SPA
Grčija je znana po svoji zdravilni dediščini, palača Eagles pa v miru tipičnih starodavnih ritualov ponuja edinstvene luksuzne zdraviliške počitnice na Halkidikiju. Kot eno najboljših grških zdravilišč, ki se ponaša z naslovom Najboljše dnevne terme Philoxenia in sodelovanjem z Elemisom, vodilno britansko družbo v zdraviliških tretmajih, je zdravilišče vaše zatočišče sprostitve in ponovnega odkrivanja.

Aktivnosti
Preizkusite se v pestri izbiri vodnih športov, odpravite se potapljat v globine mroja, odkrijte bogato zgodovino mest in z družino preživite nepozabne počitnice. Odločite se za vožnjo z jahto in odkrijte skrite kotičke.

Ponudba in oprema namestitve Eagles Palace Halkidiki

Klimatizirani prostori, televizor, internet, restavracije, bari, plaža, bazen, vodne aktivnosti, najem jahte, izleti, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Eagles Palace Halkidiki Halkidiki, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!