Terra21Terra21
Forgot password?

Eagles Villas Halkidiki

Možnosti nastanitve

Vila s pogledom na morje in bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
3

Vila v velikosti 90 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dve kopalnici, toaletni prostor, dnevni prostor, veliko teraso z bazenom. Vila je primerna namestitev za štiri odrasle osebe in otroka ali dve odrasli osebi in tri otroke.

Junior Villa z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 65 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, kopalnico s kopalno kadjo, teraso in manjši bazen. Možnost dodatnega ležišče.

Hotels
5 star
Grčija
Halkidiki
Ouranoupoli, Grčija

Eagles Villas na Halkidikiju v Grčiji so poosebitev razkošja, svobode, ekskluzivnosti in zasebnosti pod bleščečim sredozemskim soncem. Uživajte v zasebnosti in popolni storitvi.

Namestitev
Razkošno se sprostite v eni izmed zasebnih vil v očarljivi vasici Ourounapolis na Halkidikih in uživajte v svojem zasebnem raju. Družinam prijazne vile, polne očarljivih sredozemskih pokrajin in pogledov na morje, dajejo ton, da počitniške sanje postanejo resničnost.

Restavracije in bari
Restvracija Eleonas vas bo razvaja z dobrotami skozi cel dan, Vinum Grill vam ponuja najboljše iz žara, Melathron vam ponuja neverjetne zajtrke in kosila – idealna za družine. Armyra vam ponuja grške specialitete, medtem ko vam Kamares ponuja specialitete Michelinove zvezdice. Pestra ponudba pijač vas čaka v hotelskih barih.

SPA
Spa terapija in wellness sta globoko prepletena z grško zgodovino. V Eagles Villas lahko uživate v raznolikih tretmajih, ki jih ponuja sestrska nastanitev Eagles Palace.

Aktivnosti
Preizkusite se v pestri izbiri vodnih športov, odpravite se potapljat v globine morja, odkrijte bogato zgodovino mest in z družino preživite nepozabne počitnice. Odločite se za vožnjo z jahto in odkrijte skrite kotičke.

Ponudba in oprema namestitve Eagles Villas Halkidiki

Klimatizirani prostori, internet, televizor, bazen, zasebnost, aktivnosti, spa, restavracije, bari.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Eagles Villas Halkidiki Halkidiki, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!