Terra21Terra21
Forgot password?

Ela Excellence Belek

Možnosti nastanitve

Deluxe Superior Soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Elegantno zasnovane, pametne in visoko udobne sobe Deluxe Superior ponujajo čudovit pogled na morje in edinstven pogled na gozd za vaše najboljše doživetje počitnic. Skupno je v hotelu 41 sob Deluxe Superior in vse imajo balkon. Velikost 48 m2.

Superior Soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Spoznajte te elegantno zasnovane sobe z visokimi standardi udobja, ki ponujajo čudovit pogled na morje in edinstven pogled na gozd. Skupno je na voljo 300 sob Superior. Vse sobe imajo balkon. Velikost 45 m2.

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Belek, İskele Mevkii, 07506 Serik/Antalya, Turkey

Ela Excellence Resort Belek na novo opredeljuje razkošje na plaži ter združuje mednarodne navdihe in neskončno vizijo. Prepustite se užitkom in ustvarite svoje najboljše trenutke. Doživite nepozabne počitnice s podrobno zasnovo, ki bo poskrbela, da bo vsak trenutek udoben, poseben in nepozaben. . .

Namestitev:
Prepustite se užitkom in ustvarite svoje najboljše trenutke. Doživite nepozabne počitnice s podrobno zasnovo, ki bo poskrbela, da bo vsak trenutek udoben, poseben in nepozaben. Ela Excellence Resort Belek na novo opredeljuje razkošje na plaži ter združuje mednarodne navdihe in neskončnost udobja.

Restavracije in bari:
Odkrijte resnično ustvarjalno, a preprosto kulinariko, ki jo pripravljajo mednarodno nagrajeni kuharji z vrhunskimi kuharskimi tehnikami. Zabavajte se, kot ste si želeli, ali pa se zabavajte, kot si še niste predstavljali, v barih Ela Excellence Resorta Belek. 7 barov, ki bodo vaše počitnice naredili nepozabne z neskončno zabavo, dejavnostmi presenečenja, domačimi in tujimi didžeji ter odličnimi alkoholnimi in brezalkoholnimi koktajli.

SPA:
Spoznajte svet, ki se posveča “dobremu življenju”, da bi bili bolj zdravi, bolje izgledali ter zagotovili telesno in duhovno celovitost. Elazen Spa & Wellness Club ponuja edinstvene užitke, ki bodo povečali kakovost vašega življenja in energije z aplikacijami, kot so spa, fitnes, masaža, tuš, pravilna prehrana, nega kože, nega telesa, turška kopel, savna, plavanje, hoja, pa tudi svetovanje, prehransko svetovanje in osebna vadba.

Aktivnosti:
Na hotelskih spektakularnih vožnjah in toboganih vas čakajo neprekosljivo vznemirjenje in neverjetne vragolije. Vodni športi, ki jih ponujajo, so različnih oblik in velikosti. So zabavni, vznemirljivi in edinstveni. Izkoristite svoje bivanje in doživite številne razburljive in zabavne dejavnosti.

Ponudba in oprema namestitve Ela Excellence Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Ela Excellence Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!