Terra21Terra21
Forgot password?

Elizabeth Arthotel Ischgl

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, dve dodatni ležišči za otroka do 15 leta starosti, kopalnico s kopano kadjo in tušem, balkon.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 40 do 45 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, dve dodatni ležišči za otroka do desetega leta starosti, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, balkon. Soba se lahko poveže z drugimi dobami v hotelu.

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja zakonsko ležišče in dodatno ležišče za otroka, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, balkon.

Hotels
5 star
Evropa
Avstrija
Fimbabahnweg 4, 6561 Ischgl, Avstrija

Dobrodošli v Elizabeth Arthotel Ischgl. Mesto za sanje. Mesto za nepričakovano, drugačno razkošje. Tu izjemnost postane rutina za prosti čas. Medtem ko svet za trenutek stoji. V Arthotelu Elizabeth je ekskluzivnost posebnosti več kot le stavek. Tu postane vzvišena sinteza umetnosti.

Nmestitev
Življenje posnema umetnost: umetnost je v ELIZABETH Arthotel živa. 39 zasebnih nastanitev ponuja najsodobnejše storitve. Da bi dali še več prostora osebni svobodi, lahko sosednje sobe na zahtevo povežejo. Preprosto kot besede Pabla Picassa: “Vse, kar si lahko predstavljate, je resnično.”

Restavracije in bari
Uživajte v edinstveni kulinarični izkušnji. Kulinarični mojstri vas bodo razvajali z lokalno in svetovno hrano, ki vas bo navdušila. Kulinarika ELIZA je narejena za to, da uživate. Na kratko: likovna umetnost, tudi v kuhinji.

SPA
Steklena oaza vam odpira pogled na alpsko pokrajino. Sprostitev je oblika umetnosti. Uživajte v izbranih masažah, kopelih, savnah in se predajte negi kože in telesa.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite v hotelski fitnes. Odkrijte živahnost mesta, odpravite se na pohod in pozimi uživajte v smučanju.

Oddaljenost od smučišče
Smučišče in žičnica se nahajata neposredno zraven hotela.

Ponudba in oprema namestitve Elizabeth Arthotel Ischgl

Restavracija, bazen, spa, bar, izposoja avtomobila, prihod na letališče, luksuzne sobe, smučanje, pohodništvo, fitnes.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Elizabeth Arthotel Ischgl Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!