Terra21Terra21
Forgot password?

Elounda Beach Hotel & Villas

Možnosti nastanitve

Luksuzni Bungalow z bazenom

Največje število gostov:
2

Bungalow vam ponuja 35 m2 bivalne površine, spalnico, razkošno kopalnic in teraso z zasebnim bazenom. Uživajte v edinstvenem pogledu na morje in se razvajajte v zasebnem bazenu.

Soba Deluxe spa s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba vam ponuja 45 m2 površine in se nahaja v Imperial Spa stavbi. Ponuja vam nepozaben pogled na obalo Mirabelo in je sestavljena iz prostorne spalnice, dnevnega prostora, kopalnice z jacuzzijem in ločenim tušem ter parne kopeli, zasebnega balkona in sodobne tehnologije.

Bungalow Classic s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Bungalow v velikosti 28 m2 vam ponuja enkratno pozicijo nastanitve, prostornost, luksuzno spalnico in kopalnico z jacuzzijem. Ponuja vam tudi veliko zasebno teraso, brezžični internet in televizor.

Soba Classic s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 28 m2 vam ponuja elegantno zasnovano spalnico, razkošno kopalnico in balkon s pogledom na obalo Mirabelo. Soba vam ponuja še brezžični internet in televizor.

Hotels
5 star
Grčija
Kreta
Elounda, Grčija

Kot prvo letovišče na severovzhodni obali Krete, velja za enega najboljših v Grčiji. Uživajte v razkošju intimnih trenutkov. Umeščeno v naravno pokrajino, ki jo obdajajo gozdovi. Uživajte v gledališču na prostem. Uživajte v miru in tišini ter si napolnite svoje baterije.

Namestitev
Prepustite se edinstveni izbiri namestitve. Izbirate lahko med pestro ponudbo sob in suit ter zasebnih vil. Uživajte v pogledu na morju. Predajte se gurmanskim užitkom na zasebnih terasah, razvajajte se v jacuzziju ali zasebnem bazenu. Preprosto se pustite razvajati.

Restavracije in bari
Preizkusite pristno grško in evropsko hrano. Uživajte v restavraciji Argonaut, kjer vam bodo postregli zdrave mediteranske okuse; Artemis vas bo navdušila s svojo edinstveno lokacijo v osrčju narave in kjer vam bodo postregli najboljše zajtrke; Blue Lagoon vam bo postregla edinstvene jedi iz Polinezije, Japonske in Kitajske; Dionissos vas bo očarala z edinstveno vinsko kletjo in svetovno izbiro vin ter Kafenion kjer boste uživali v edinstveni kretski kuhinji.

SPA
Edinstven spa Espece Vitalite Chenot vam nudi celostno pomlajevanje in sprostitev v okolju popolne tišine. Prepustite se individualni pozornosti, ki je del priznanih tretmajev. Regenerirajte se s prijemi tradicionalne kitajske medicine in si uskladite telo in duha.

Aktivnosti
Ponujajo vam pestro izbiro vodnih aktivnosti in aktivnosti za otroke. Odpravite se na raziskovanje okolice ali pa preživite svoj oddih aktivno in se odpravite kolesarit, odigrat tenis ali golf ali pa preprosto uživajte v bazenu. Lahko se odpravite v hotelski fitnes in preživite svoj oddih aktivno.

Ponudba in oprema namestitve Elounda Beach Hotel & Villas

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Elounda Beach Hotel & Villas Kreta, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!