Terra21Terra21
Forgot password?

Elounda Peninsula All Suite Hotel

Možnosti nastanitve

Peninsula Grand Villas

Največje število gostov:
5

Villa v velikosti 120 m2 vam ponuja tri kopalnice, dve spalnici z zakonskima posteljama, dnevni prostor, jedilnico, verando, zasebni vrt in bazen.

Beachfront Junior Suites

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 45 m2 vam ponuja spalnico, razkošno kopalnico, dnevni prostor. Locirana neposredno na zasebni peščeni plaži vam ponuja zasebni ogrevani bazen z udobnimi ležalniki.

Peninsula Collection Suites

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 80 m2 vam ponuja razkošno in sodobno dvonadstropno nastanitev. zgoraj se nahajata glavna spalnica in dnevna soba, spodaj se nahaja dnevni prostor z direktnim dostopom do zasebnega bazena.

Junior Suites s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 45 m2 vam ponuja deljena prostora kjer se v enem delu nahaja dnevni prostor v drugem pa spalnica, razkošno kopalnico. Uživajte na zasebnem balkonu s pogledom na morje.

Hotels
5 star
Grčija
Kreta
Katevati 1 St, Elounda, Schisma Elountas 720 53, Grčija

Hotel Elounda Peninsula All Suite s pogledom na zaliv Elounda je postavljen na polotoku, s pogledom na zaliv Mirabello in Egejsko morje. Odlikuje ga elegantno okrašena nastanitev z balkonom ali teraso s pogledom na morje.

Namestitev
Uživajte v razkošnih suitah, ki jih dopolnjujejo zasebni bazeni. Prepustite se vrhunskemu dizajnu in udobju. Razvajajte se v luksuznih kopalnicah ali s sobno strežbo. Izberite pogled na morje in uživajte ob rahlem vetriču in opazovanju valov. Naj vas izbira nastanitve navduši.

Restavracije in bari
Izbirajte med pestro izbiro restavracij. Restavracija Caliypso vas bo navdušila z zasebno vinsko kletjo; restavracija Koh vas bo navdušila z izbiro sushija, Aglio e Olio vas bo razvajala z italijansko kuhinjo; restavracija Odysseus je idealna izbira za družinske obroke, Old Mill vas borazvajal s kretsko hrano; Yacht Club vam ponuja morsko hrano; Deck vam ponuja obedovnanje v naravi; Nasfica pa vas bo razvajala ob bazenu s prigrizki.

SPA
Spa Six Senses ponuja večplastni pristop, ki združuje pionirstvo duha z tretmaji, ki presegajo običajne. Sprostite se v edinstvenem spaju in se pomladite ter razvajajte. Tukaj boste našli intuitivno mešanico znanosti in človeške zavesti, kjer kvaliteten pristop določa, da je vsak tretma prilagojen posamezniku.

Aktivnosti
Odpravite se na igrišče golfa in se sprostite. Odpravite se na zasebno peščeno plažo in piknikujte, izberite enega izmed številnih vodnih športov ali pa se odpravite potapljat, odigrajte igro tenisa, najemite si jahto ali pa se odpravite v hotelsko telovadnico.

Ponudba in oprema namestitve Elounda Peninsula All Suite Hotel

Bazen, klima, bar, lounge, restavracija, plaža, avtomobil, jahta, spa, wellnes, vodni športi, suite.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Elounda Peninsula All Suite Hotel Kreta, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!