Terra21Terra21
Forgot password?

Enchanted Island Resort Seychelles

Možnosti nastanitve

Vila z zasebnim bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Vila z zasebnim bazenom vam po vzbudila tradicionalne občutke s svojo gradnjo. Uživajte v razgledu iz zastekljenih površin. Vila vam ponuja 130 m2, zaseben bazen in je primerna nastanitev za dve odrasli osebi in enega otroka.

Enchanted Villa

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Vila je obdana z bujnimi tropskimi vrtovi. Vila vam ponuja dve spalnici, dve kopalnici, zasebni neskončni bazen. Vila obsega 240 m2 in je primerna nastanitev za štiri odrasle osebe in dva otroka.

Vila s podpisom lastnikov

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Naj vas doživetje v vili popelje na povem drugo raven. Vila ima dve spalnici in je povezana še z dvema vilama z neposrednim dostopom do treh plaž. Uživajte v večjem notranjem bivalnem prostoru, zunanjem bivalnem prostoru ter razkošni jedilnici. Vila se razteza na 243 m2, ima zaseben bazen ter je primerna namestitev za štiri odrasle osebe in dva otroka. Prepustite se kopalnici na prostem in francoski kopeli.

Hotels
5 star
Sejšeli
Round Island

Odkrijte skriti dragulj indijskega oceana in se pripravite, da vas očara. Luksuzno letovišče zajema deset vil z zasebnim bazenom in neposrednim prehodom na zasebno plažo. To je raj za romantične in čarobne počitnice s kreolsko kuhinjo, kopanju v kristalno čisti vodi, sprostitve v spaju ali užiavnju v lastnem bazenu.

Namestitev
Le deset vil z bazenom – to je to. Vaša vila z eno ali dvema spalnicama je v osrčju sejšelskega čara. Zgrajene s pridihom francoskih kolonialistov in veliko odprtega prostora uživanje v okolici in morju. Potrebujete karkoli? Vaš osebni butler je le klic vstran.

Restavracije in bari
Uživajte v okusih kreolske kuhinje. Uživajte ob sveži morski hrani in okusite kulinarične specialitete nadarjenih kuharjev. Uživajte v koktajlih in aperativih v barih. Uživajte v obroku v vili ali pa se predajte romantični večerji na plaži.

SPA
Spa svetišče, na vzpetini, izžareva energijo in harmonijo v svojem ključnem položaju visoko nad hotelom. Zasnovani s poudarkom na zasebnosti, spa in wellness nudita pomlajevanje in sprostitev s pomočjo starodavnih zdravilnih ritualov. 

Aktivnosti
Snorklajte v Indijskem oceanu, uživajte v vodnem centru in aktivno preživite počitnice.

Ponudba in oprema namestitve Enchanted Island Resort Seychelles

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Enchanted Island Resort Seychelles Round Island, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!