Terra21Terra21
Forgot password?

Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi

Možnosti nastanitve

Vodna vila

Največje število gostov:
2

Vodna vila v velikosti 164 m2 vam ponuja zasebno teraso in bazen, spalnico z zakonskim ležiščem in kopalnico s kopalno kadjo.

Deluxe vila na plaži

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 495 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, kopalnico z zunanjo kopalno kadjo, treso in manjši bazen.

Vila na plaži

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 360 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico z zunanjo kopalno kadjo in tušem, veliko teraso in manjši bazen.

Hotels
5 star
Maldivi
Shaviyani Atoll, Maldivi

Sirru Fen Fushi, ki se nahaja na atolu Shaviyani, ki se ponaša z eno največjih letovišč v državi, Fairmont Maldivi, je več kot le vaše osebno skrivališče. Bele peščene plaže, obrobljene z nihajočimi dlanmi, ki jih poljubi turkizna voda 600 hektarjev velike lagune, ki se umiri modremu Indijskemu oceanu in neskončnemu obzorju.

Nastanitev
120 vil vas povežejo z naravnimi lepotami tega osamljenega otoka in vas obdajajo z lokalno navdihnjenim dizajnom in popustljivim udobjem. Uživajte in si odpočijte v svoji luksuzni izbiri.

Restavracije in bari
Od sezonsko navdihnjenih menijev do jedilnic, ki bodo zadovoljile vsako hrepenenje. Uživajte v specialitetah kuharskih mojstrov.

SPA
SPA Willow Stream v Fairmontu na Maldivih Sirru Fen Fushi črpa energijo in vitalnost iz naravnega okolja. Willow Stream Spa je oaza zase.

Aktivnosti
Odkrijte edinstvenost joge, odigrajte igro tenisa ali pa se odpravite na fitnes. Naučite se pripraviti tipične jedi. Otroci pa bodo uživali v otroških dogodivščinah.

Ponudba in oprema namestitve Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi

Restavracija, bari, spa, bazen, klimatizirani prostori, televizor, zasebni bazen, turkizno morje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!