Terra21Terra21
Forgot password?

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Možnosti nastanitve

Družinska Suita Superiro

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Suita vam ponuja dve ločeni spalnici z zakonskima posteljama, in pograd v dnevnem prostoru, dnevni prostor, balkon, kopalnico s tušem in kopalno kadjo.

Družinska soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Soba vam ponuja tri spalnice – ena z raztegljivo zofo, spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z ločenima ležiščema, balkon, kopalnico s tušem.

Soba Comfotr

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 19 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in je primerna nastanitev za dve osebi. Ponuja vam kopalnico s tušem in delno balkon.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Katschberghöhe 20, 9863 Katschberghöhe, Avstrija

Falkensteiner Club Funimation Katschberg zagotovo upošteva svoje ime – neokrnjeni gorski prizori in zabava – vse kar potrebujete na počitnicah z otroki. Uživajte sredi prvovrstne smučarske in pohodniške regije. Uživajte v edinstveni namestitvi v osrčju narave.

Namestitev
Sodobno opremljene klasične sobe, družinske sobe in suite vas bodo navdušile. Zasebni balkoni, pogled na neokrnjeno naravo in udobje vas bo osupnilo. Primerne namestitve za družine in pare so kot nalašč za sprostitev.

Restavracije in bari
Če preživite zaslužene počitnice na Koroškem, ne sme manjkati ena stvar: uživanje v Kulinariki.  Lokalna koroška kuhinja je za Falkensteiner Club Funimation Katschberg zelo pomembna. Uživajte v izjemni izbiri jedi, ki je posebej prilagojena za družine.

SPA
Wellness je dobro počutje, sprostitev za utrujene mišice po obsežnem smučarskem dnevu ali pohodništvu in dodatni odmerek sreče, zavit v povsem uspešen družinski dopust v gorah. Ne glede na to, ali v savni, med sproščujočimi masažami, med kopanjem v ogrevanih notranjih in zunanjih bazenih ali čofotanju po Falky’s Acqua World – privoščite sebi in svoji družini prav posebne trenutke, dobro počutje na Katschbergu in za seboj pustite vsakdanje življenje.

Aktivnosti
Odpravite se na pohod in odkrijte gorovje. Idealno za smučarsko sezono, ki je prilagojena tako odraslim kot otrokom. Privoščite si aktivnosti poln oddih.

Oddaljenost od smučišča
Najbližje smučišče je oddaljeno le 100 m, najbližja žičnica pa le 300 m od hotela.

Ponudba in oprema namestitve Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Falkensteiner Club Funimation Katschberg Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!