Terra21Terra21
Forgot password?

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Možnosti nastanitve

Družinska suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Suita vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo, spalnico z dvema otroškima posteljama.

Družinska soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, ločen dnevni prostor, kopalnico s tušem in kopalno kadjo, prostor za spanje otrok z dvema ležiščema.

Soba Falky s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 33 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor, kopalnico s tušem in kopalno kadjo, balkon, kotiček za spanje otork (dve postelji v obliki črke L).

Hotels
4 star
Hrvaška
Petrčane
Hotels & Residences Punta Skala Zadar, 23231, Zadar, Hrvaška

Ekskluzivno letovišče Punta Skala se nahaja v slikovitem okolju na čudoviti dalmatinski obali. V družinskem hotelu Diadora lahko vsi, tako mladi kot odrasli gostje, v celoti uživajo v počitnicah. In dojenčki dobijo VIP status. Družinski hotel Falkensteiner Diadora v Zadru je najboljše mesto za sproščujoče in pustolovske družinske počitnice na Hrvaškem.

Nastanitev
Vseh 250 otrokom prijaznih sob v družinskem hotelu Falkensteiner Diadora imajo balkon, dodatno sobo za otroke in veliko prostora za sproščujoče družinske počitnice. Podrobnosti bodo počitnice veliko bolj sprostile starše. Sodobno pohištvo in svetle barve poskrbijo za tisti poseben občutek počitnic, po katerem vsi hrepenimo.

Restavracije in bari
Uživajte v široki paleti prefinjenih kulinaričnih vrhuncev iz sveta alpsko-jadranske kuhinje. V restavraciji je značilna sredozemska kuhinja Dalmacije z močnimi italijanskimi vplivi, dopolnjena s kuhinjo hrvaškega zaledja, kjer so Avstrijci in Madžari pustili pečat. Poleg tega lahko v restavraciji v Zadru uživate v nekaj italijanskih, avstrijskih in južnotirolskih specialitetah. Obstaja tudi poseben meni, ki je ustvarjen za najmlajše goste, da tudi oni ustrezajo njihovim okusom.

SPA
Sprostite se, dihajte in pozabite na vsakdanje skrbi … Moč Sredozemlja, morska voda, morska sol, avtohtona zelišča in blato vas bodo polepšale in oživile.

Aktivnosti
Ne glede na to, ali gre za dež ali sonce, boste v družinskem hotelu Diadora vedno našli dejavnost, ki ustreza potrebam vsakega družinskega člana. Hotel ponuja športne možnosti v zaprtih prostorih z najrazličnejšimi skupinskimi aktivnostmi, v fitnesu ali v bazenu ali na prostem. Tu lahko preizkusite katerega od športov, ki jih ponuja športni center ali uživate v teku in sprehodu ob morju.

Ponudba in oprema namestitve Falkensteiner Family Hotel Diadora

Klimatizirani prostori, zunanji in notranji bazen, otroške aktivnosti, otroški bazen, spa, tenis, košarka, vodne aktivnosti, restavracija, bar, internet, prilagojeno otrokom.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Falkensteiner Family Hotel Diadora Petrčane, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!