Terra21Terra21
Forgot password?

Falkensteiner Premium Apartments edelweiss

Možnosti nastanitve

Apartma Deluxe

Največje število gostov:
8

Apartma vam ponuja dve spalnici, ena soba ima kopalno kad in tuš, ima ločeno otroško sobo z nadstropno posteljo, dnevni prostor z dvema iztegljivima zofama, jedilni prostor, kuhinjo.

Apartma Comfort

Največje število gostov:
6

Apartma v velikosti 75 m2 vam ponuja dve spalnici, dnevno/spalni prostor, kopalnico s tušem, jedilnico in kuhinjo ter teraso.

Apartma Comfort

Največje število gostov:
4

Apartma v velikosti 45 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevno/spalni prostor, kopalnico s tušem, jedilnico in kuhinjo.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Katschberghöhe 6, 9863 Katschberghöhe, Avstrija

Apartma Premium edel: weiss, ki ga je zasnoval arhitekt Matteo Thun, združuje razkošno pohištvo z edinstvenim dizajnom. Koncept vam omogoča, da se prepustite udobju hotela, medtem ko uživate v zasebnosti, prostoru in neodvisnosti svojih štirih sten. Luksuzni apartmaji, s svojo izjemno arhitekturo, se nahajajo v čudoviti gorski regiji Katschberg v Avstriji na nadmorski višini 1.600 metrov in neposredno ob odlično pripravljenih smučiščih.

Namestitev
Kompleks vam ponuja 24 luksuznih apartmajev, ki so primerni za namestitev do osem oseb. Uživajte ob razgledu na okoliške gore in alpsko pokrajino smučarskega in pohodniškega letovišča.

Restavracije in bari
Ker si v tem hotelu samo apartmaji s kuhinjami in če se želite predati popolnim počitnicam vam komples omogoča polpenzion v sosdenjem hotelu Cristallo, kjer boste uživali v dobrotah.

SPA
Dobrodošli v čudovitem SPA svetu Cristallo. Kot družinski hotel Falkensteiner so si zastavili cilj, da ponudijo prijeten wellness za vse starosti. Zato imajo v wellness hotelu na Koroškem ločene SPA prostore za otroke in odrasle. Vsakemu svoje!

Aktivnosti
Uživajte v smučanju, sankanju in ostalih zimskih športih. Poleti se odpravite kolesarit ali na pohodništvo in uživajte v bazenu.

Oddaljenost smučišča
Smučišče je od hotela oddaljeno le 100 m, najbližja žičnica pa le 200 m.

Ponudba in oprema namestitve Falkensteiner Premium Apartments edelweiss

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Falkensteiner Premium Apartments edelweiss Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!